13/03/2019

ΣΥ.ΜΕ.Π.Ε: Τελευταίες μέρες κρατήσεων για την εκπαίδευση στην Κλινική Αξιολόγηση των Μαθησιακών Δυσκολιών!

Σεμινάρια

Στις 21/03 ξεκινά ο κύκλος νέος κύκλος του σεμιναρίου στην Κλινική Αξιολόγηση των Μαθησιακών Δυσκολιών: το αίτημα, το παιδί και η οικογένεια στη Θεσσαλονίκη από τον Επιστημονικό Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού και Εφήμου (ΣΥ.ΜΕ.Π.Ε.)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες στο χώρο της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης (παιδοψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ειδικούς παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές) και σε φοιτητές αντίστοιχων σχολών. Επίσης αποτελεί μέρος των επιλεγόμενων σεμιναρίων για το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΣΥΜΕΠΕ.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερις θεματικούς άξονες που αναδεικνύουν ζητήματα της καθημερινής κλινικής πρακτικής και τονίζουν τη σύνδεση των θεωρητικών γνώσεων με την πρακτική εφαρμογή.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσεγγιστούν οι επιστημονικές εξελίξεις στο πεδίο των διαταραχών μάθησης με έμφαση στην κατανόηση της αιτιοπαθογένειας και στη θεραπευτική τους αντιμετώπιση.

Οι ώρες που πραγματοποιείται είναι απογευματινές, κάθε Πέμπτη, 18:30-21:30.

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ (ΣΥ.ΜΕ.Π.Ε.)

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας