08/03/2019

Η ερώτηση που οι επιτυχημένοι άνθρωποι απαντούν αμέσως

Καριέρα

Αν επιτυχία είναι να δημιουργείς επιχειρήσεις που ο κόσμος λατρεύει, τότε η Tina Roth Eisenberg τα κατάφερε πολύ καλά.
 
Σε ένα συνέδριο 99U, η Eisenberg μοιράστηκε ιστορίες από την πορεία που είχε και από σχεδιάστρια έγινε μία πολύ δημιουργική επιχειρηματίας, καθώς και μία ερώτηση που τη βοηθά να μην τα παρατά. Είναι μια απλή ερώτηση, αλλά όπως η ίδια λέει τη βοηθά να συγκεντρωθεί.
 
Αν ήσουν σούπερ ήρωας, ποια θα ήταν η μαγική δύναμή σου;
 
Μην ανησυχείτε! Δεν είναι κάποια από αυτές τις ερωτήσεις - παγίδα. Η ίδια αναφέρει πως οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι που γνώρισε ήξεραν να απαντήσουν αμέσως στην ερώτηση. O John Maeda, αποκρίθηκε πως η μαγική του δύναμη είναι η περιέργεια. Η Maria Papova, το πείσμα & η επιμονή. Η μαγική δύναμη της Eisenberg; Ο ενθουσιασμός!
 
Αν αντιληφθείτε τη δική σας σούπερ δύναμη σημαίνει πως γνωρίζετε πολύ καλά τον εαυτό σας για να μπορείτε να εστιάσετε σε κάτι και αυτή η δύναμη είναι το πιο ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων. Είναι το χαρακτηριστικό για το οποίο είστε περήφανοι. Είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε!
 
Οπότε, αν δεν έχετε σκεφτεί ποτέ ποια μπορεί να είναι η δική σας δύναμη, κάντε το! Το να έχετε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση δείχνει ότι έχετε σκεφτεί καλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά σας και είστε προετοιμασμένοι για την ερώτηση "Ποια είναι η μεγαλύτερη δύναμή σας;" που σίγουρα θα παίξει στην επόμενη συνέντευξή σας.
 
Πηγή: The Muse