04/03/2019

6 γρήγοροι τρόποι να αποκτήσετε ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας!

Εκπαιδευτικά Νέα

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο περισσότερος ύπνος είναι ένας σίγουρος τρόπος για να ενισχύσετε την ενέργειά σας - αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος να τονώσετε τον εαυτό σας όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Τα μέλη της κοινότητας του Thrive Global μοιράστηκαν μικρές, αποτελεσματικές μεθόδους που χρησιμοποιούν για να αποκτήσουν περισσότερη ενέργεια. Ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε εσείς;

Αλλάξτε το περιβάλλον σας
«Όταν αισθάνομαι ότι η ενέργεια μου μειώνεται το μεσημέρι, συνήθως κάνω ένα μικρό περίπατο έξω εάν ο καιρός το επιτρέπει. Αυτό παίρνει από την καρδιά μου την εξάντληση και αλλάζει το περιβάλλον μου, ενεργοποιώντας μια νέα αισθητηριακή εμπειρία. Η ενσωμάτωση του προσεγμένου περπατήματος και η αλλαγή του περιβάλλοντος μου πραγματικά με βοηθά να αποφύγω αυτή την απογευματινή πτώση».
-Anna Frinzi, προπονητής υγείας, Μινεάπολη, ΜΝ

Ταρακουνήστε το γραφείο σας
"Πρόσφατα έφτασα στο γραφείο μου με μια απλή σανίδα γυμναστικής. Είναι συγκλονιστικό πόσο αναζωογονημένος αισθάνομαι μετά από κάποιες γρήγορες ισορροπίες, καθίσματα, πλάγιοι κοιλιακοί κλπ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα."
-Allison Graham, ομιλητής, Οντάριο, Καναδάς

Περάστε λίγο χρόνο μόνοι
"Η ενέργεια είναι τόσο σημαντική για μένα - ως εσωστρεφής, πρέπει να σιγουρευτώ ότι βρίσκω τρόπους να ανακτώ τις δυνάμεις μου. Τα μεγάλα γεγονότα, ο χρόνος για δικτύωση ή οτιδήποτε αφορά την κοινωνικοποίηση μου μπορούν να μου στερήσουν την ενέργειά μου, οπότε πάντα προγραμματίζω να περνώ χρόνο μόνη. Είτε πρόκειται για μια βόλτα είτε για τρέξιμο γύρω από το σπίτι είτε να βρω χρόνο και χώρο για να διαβάσω ή να ακούσω εμπνευσμένα podcasts, όλες αυτές οι μέθοδοι με βοηθούν πραγματικά!"
-Gemma Stow, σύμβουλος εμπιστοσύνης, York, Ηνωμένο Βασίλειο

Χορός (στη συνέχεια, αρπάξτε μερικά βατόμουρα!)
"Μια ώθηση στο καρδιο και μια χούφτα βατόμουρα λειτουργούν καλά! Μου αρέσει να βάζω ένα τραγούδι με πολλή ενέργεια και να βηματίζω μπροστά από τον καθρέφτη. Παριστάνω είτε ότι εκτελώ είτε ότι καθοδηγώ μια τάξη γυμναστικής και κυριολεκτικά απλώς πραγματοποιώ ελεύθερες κινήσεις κατά τη διάρκεια ολόκληρου του τραγουδιού. Ο στόχος είναι να συνεχίσετε μέχρι να ολοκληρωθεί το τραγούδι. Τότε αρπάζω μια χούφτα βατόμουρα και πίνω λίγο νερό. Η φυσική ζάχαρη σ 'αυτή τη σούπερ τροφή μου δίνει μια επιπλέον ώθηση και η ενυδάτωση σβήνει τη δίψα που απέκτησα καθώς ‘ξυπνούσα’ το σώμα μου".
-Michelle Brugal, επαγγελματίας χορού και γυμναστικής, Νέα Υόρκη,

Σημειώστε ένα σύντομο μάντρα που σας κινεί
"Γράφω ένα σύντομο, εμπνευσμένο μάντρα πριν σκεφτώ τι έχω να κάνω στη μέρα μου. Ανατρέχω στη φράση όταν χρειάζομαι μια μικρή ώθηση ενέργειας ή ενθαρρυντικά λόγια για να με ενθαρρύνουν σε ένα δύσκολο έργο ».
-Sophia Hock, προπονήτρια γιόγκα, Ουάσινγκτον, D.C.

Βάλτε λίγη Jazz
"Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενισχύσετε την ενέργειά σας, αλλά είναι όλα σχετίζονται με αυτό που λειτουργεί καλύτερα στον καθένα. Αν και ο ύπνος είναι το νούμερο ένα για την ενίσχυση της ενέργειας μου, το να ακούω λίγη χαλαρή τζαζ, κάνει επίσης θαύματα για το επίπεδο ενέργειας μου. Η ακρόαση της τζαζ μπορεί να ωφελήσει την υγεία σας. Οι ρυθμοί της μπορούν φυσικά να ανακουφίσουν το μυαλό και το σώμα. Μου δίνει περισσότερη ενέργεια γιατί είναι περισσότερο χαλαρωτική παρά αγχωτική. Βρείτε αυτό που τονώνει τη φωτιά που έχετε μέσα σας και κάντε το μια καθημερινή ρουτίνα! "
-Stacey J. Gholar, δημόσιο πρόσωπο, Ατλάντα, GA

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας