12/02/2019

Γίνε πιστοποιημένος Χειριστής Συστημάτων Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Drone)

Σεμινάρια

Αποκτήστε πιστοποίηση από Κρατικό φορέα στον χειρισμό συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών, γνωστά και ως Drones πραγματοποιώντας το σεμινάριο που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. 

To σεμινάριο "Εκπαίδευση χειριστών πιλότων ΣμηΕΑ (DRONE)" απευθύνεται σε όσους έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη, χρησιμοποιούν το ΣμηΕΑ τους επαγγελματικά ή σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 μέτρων. Επίσης, απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν πιστοποίηση από κρατικό φορέα σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο σε τομείς όπως η Γεωργία Ακριβείας, Τοπογραφία, Κινηματογράφιση, Φωτογραφία, Ασφάλεια κτλ.

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τον εκπαιδευτικό οδηγό της 3Δ "Συστήματα Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών" και έχουν πρόσβαση σε online τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

H 3Δ Α.Ε. Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απέκτησε το 2017 πιστοποίηση σχολής εκπαίδευσης ΣμηΕΑ από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (EL-UAS-TC1). Είναι ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη, η μοναδική ελληνική εταιρεία και μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως σε εφαρμογές τροποποίησης καιρού (αύξηση βροχοπτώσεων, καταστολή χαλαζιού κτλ), ενώ παράλληλα ασχολείται με αγρομετεωρολογικές, μετεωρολογικές εφαρμογές και συντήρηση αεροσκαφών-ραντάρ-μετεωρολογικών σταθμών.

Περισσότερες πληροφορίες - συμμετοχές: 3Δ Α.Ε. Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας