5/2/2019

Νέες προτάσεις Σεμιναρίων & Σπουδών από το Semifind.gr | 05.02.2019

Σεμινάρια

Το Semifind.gr σας παρουσιάζει τις νέες προτάσεις σεμιναρίων και προγραμμάτων σπουδών για αυτή την εβδομάδα.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά (MBA in Accounting and Finance) έχει σχεδιαστεί από το International University Uninettuno με σκοπό να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σε υψηλά στελέχη και μάνατζερς.
 
Εξειδικευμένο Κέντρο μόνο για Λογιστικά (Kε.Δι.Βι.Μ.1) - 40 Προγράμματα Λογιστικής.
Δωρεάν Πρακτική - Δωρεάν Επανάληψη - Έμπειροι Καθηγητές. Το Power-Tax Training είναι το μοναδικό στην Ελλάδα Κέντρο που προσφέρει την εξ αποστάσεως Λογιστική εκπαίδευση.
Πληροφορίες - εγγραφές: 2106231894 www.power-tax-training.gr
 
Τώρα μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου για ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ στην αγορά εργασίας ή ΕΔΡΑΙΩΣΗ στη θέση εργασίας σου, με τα κορυφαία προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης APS (Advanced Professional Studies) του εξειδικευμένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης σε Αθήνα, Πειραιά & Θεσσαλονίκη: ΑΛΦΑ studies! 19 Executive & Higher Diplomas για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!
 
Το Κέντρο  Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής προσφέρει προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής μετεκπαίδευσης στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, την Κλινική Ύπνωση με εξειδίκευση στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, το Συστημικό Ψυχόδραμα. Επίσης παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική για Ειδικούς Ψυχικής Υγείας και στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας. Δείτε τα προγράμματα σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας