04/02/2019

Open Day από το YES FORUM σε συνεργασία με την HEMEXPO και την WIMA

Σεμινάρια

Την  Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία ένα ακόμα Open Day  του YES FORUM σε συνεργασία με τη HEMEXPO και τη WIMA στο οποίο έλαβαν μέρος 70 νέοι φοιτητές Ναυτιλιακών Σπουδών, Οικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ναυπηγικής, Νομικής και σπουδαστές ΑΕΝ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την ίδια ημέρα  4 Εταιρείες, μέλη των δύο οργανισμών, να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις τους και να θέσουν τα ερωτήματα τους.

Στο πλαίσιo της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε  παρουσίαση της  SPANOPOULOS GROUP από την κυρία Γκρέτα Μπαρτσώτα, Group Marketing Manager  και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων στη Σαλαμίνα από τον κύριο Παναγιώτη  Παρασκευά, Naval Architect &  Marine Eng., Occupational Safety Technician. Ακόμα, ο κύριος Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, Πρόεδρος της  WIMA,  ήταν εκεί και μίλησε στους συμμετέχοντες για το σκοπό σύστασης της  WIMA και για τα όσα έχει επιτύχει μέχρι σήμερα. 

Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στο Βιομαχανικό Πάρκο Σχιστού και  επίσκεψη στις Εταιρείες TURBOMED  και MARITA HELLAS. Ο κύριος Γιάννης Παρασκευόπουλος,  CEO της  TURBOMED και ο κύριος Πάνος Μαλλίρης, Project Manager της  MARITA HELLAS  παρουσίασαν στους νέους τις δραστηριότητες των Εταιρειών τους, τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες των εργασιών που πραγματοποιούνται εκεί.

Το  Open Day  ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στον όμιλο των Εταιρειών ERMA FIRST & Environmental Protection Engineering S.A (EPE). Η κυρία Ελένη Πολυχρονοπούλου, Πρόεδρος της HEMEXPO  και Executive Vice-President της  Environmental Protection Engineering S.A (EPE) καλωσόρισε τους νέους και μίλησε για τη σημαντικότητα ανάπτυξης των Ελληνικών Εταιρειών Κατασκευής Ναυτιλιακού Εξοπλισμού και την ανάγκη δημιουργίας συνεργιών μεταξύ τους, υπογραμμίζοντας την πολύτιμη συμβολή και στήριξη των Ελλήνων Πλοιοκτητών προς την κατεύθυνση αυτή. 

Η κυρία Ειρήνη Βιτσαρά, Marketing & Communications Executive της ERMA FIRST συνόδευσε τους συμμετέχοντες στις εγκαταστάσεις του ομίλου, εξηγώντας τους το φάσμα των εργασιών που αναπτύσσονται εκεί. Το  Open Day  ολοκληρώθηκε με την αναλυτική παρουσίαση του συστήματος διαχείρισης θαλασσίου έρματος από τον  κύριο Νίκο Κυρίτση, Business Development Manager της  ERMA FIRST.

H κυρία Δανάη Μπεζαντάκου, Concept Founder του  YES Forum, τα μέλη της εθελοντικής ομάδας και του  Advisory board  που συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, ευχαριστούν τόσο τις Εταιρείες και τα Στελέχη που άνοιξαν τις πόρτες τους και αφιέρωσαν χρόνο για να υποδεχθούν τους νέους και να απαντήσουν τα ερωτήματά τους, όσο και τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και τη συνέπειά τους απέναντι στις Εταιρείες και τα στελέχη τους.

Προτεινόμενες σχολές

Mediterranean College: Πανεπιστημιακές σπουδές
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Διαβάστε επίσης