29/1/2019

Νέο σεμινάριο Ναυλώσεων και Κανόνες Μεταφοράς Φορτίων στην Αθήνα

Σεμινάρια

Η BONUS SEMINARS πραγματοποιεί σεμινάριο Ναυλώσεων και κανόνων μεταφορών φορτίων στην Αθήνα, στις 2 Φεβρουαρίου,  στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 84.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Φοιτητές/Σπουδαστές Ναυτιλιακών Σπουδών, σε όλους τους Επιχειρηματίες του Ναυτιλιακού κλάδου που επιθυμούν να Γνωρίσουν και να Κατανοήσουν τις Βασικές Αρχές του Ναυτικού Δικαίου, σε Στελέχη Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων που είναι επιφορτισμένα με την διεκπεραίωση Ναυτιλιακών Υποθέσεων επικεντρωμένων στα Νομικά Ζητήματα του Ναυτικού Δικαίου και σε Όλους όσοι επιθυμούν να Γνωρίσουν τον Υπέροχο Κόσμο της Ναυτιλίας.

Η BONUS SEMINARS είναι ένα υπερ-σύγχρονο κέντρο Εκπαίδευσης Στελεχών Επιχειρήσεων και Ιδιωτών στους πλέον επίκαιρους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, του Marketing, της Ψυχολογίας, της Εκπαίδευσης καθώς και των περισσότερων κλάδων που έχουν την ανάγκη διαρκούς ενημέρωσης και επανεκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο:

Σύντομα ο φορέας θα ανακοινώσει και άλλα σεμινάρια στα Ναυτιλιακά. 

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: BONUS SEMINARS

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας