23/01/2019

Passion for Training! Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) παρουσιάζει το Νέο Πρόγραμμα Σεμιναρίων 2019!

Σεμινάρια

Passion for Training!
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) παρουσιάζει το Νέο Πρόγραμμα σεμιναρίων 2019

Αθήνα, Ιανουάριος 2019 – Μετά την εξαιρετική επιτυχία της υλοποίησης 500 σεμιναρίων για 2018 από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD), στα οποία συμμετείχαν συνολικά 4.400 εκπαιδευόμενοι, παρουσιάζεται το Πρόγραμμα Σεμιναρίων Α’ Τετραμήνου 2019, το οποίο έχει εμπλουτιστεί με 10 Νέα σεμινάρια. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία άνω των 100 πιστοποιημένων και άρτια εκπαιδευμένων εισηγητών, 12 Θεματικές κατηγορίες (Νέα Σεμινάρια, Ποιότητα, Περιβάλλον - Ενέργεια, Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Ασφάλεια Τροφίμων, Αγροδιατροφικός Τομέας, Πληροφορική, Υγεία και Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, Έργα και κατασκευές, Τουρισμός και Ξενοδοχεία, Επιχειρηματική Βελτίωση και Τεχνικές Δεξιότητες) και κεντρικό τίτλο “Passion for Training”, ο Φορέας συνεχίζει και τη νέα χρονιά να επεκτείνει τη γνώση και να συνεισφέρει στην επαγγελματική επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά διεξάγεται σεμινάριο ISO 22000:2018 Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (IRCA/ CQI Approved) καθώς και το σεμινάριο Data Centers According to Trusted Site Infrastructure (TSI). Επιπλέον, αμείωτο παραμένει το ενδαφέρον του επιχειρησιακού κόσμου σε θέματα GDPR.

Στόχος των σεμιναρίων είναι να εφοδιάσουν τα στελέχη των επιχειρήσεων με γνώσεις και δεξιότητες που θα τα καταστήσουν πλήρως ενημερωμένα γύρω από τις εξελίξεις και θα τα βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις επαγγελματικές προκλήσεις του σύχρονου απαιτητικού επιχειρηματικού κόσμου. 

Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Α’ Τετραμήνου 2019 στην ιστοσελίδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Εξασφαλίστε άμεσα τη θέση σας δηλώνοντας συμμετοχή.

Σημειώνεται ότι όλα τα σεμινάρια απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α., μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο ή επιχείρηση και το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

Πληροφορίες για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD)

Διευθύντρια Εκπαίδευσης: Κονδυλία Κοντογιάννη
Τηλ: 215 2157447
Email: training@tuvhellas.gr

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Αθήνα: Σοφία Γεωργαλή
Τηλ: 215 2157470         
Email: sgeorgali@tuv-nord.com

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Θεσσαλονίκη:  Αγγελική Κούκουρα
Τηλ: 2310 428495         
Email: akoukoura@tuv-nord.com
     
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κρήτη: Ευαγγελία Κατσαράκη
Τηλ: 2810 391856
Email: ekatsaraki@tuv-nord.com

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ιωάννινα: Βασίλης Συντώσης
Τηλ: 6944 866339
Email: vsidosis@tuv-nord.com

Site

Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Η TÜV HELLAS έχει αποκτήσει ηγετική θέση στον χώρο των Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία. Έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του Φορέα με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες της στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών. Μέχρι σήμερα, έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Διαχείρισης, παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση. Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης, έχοντας διοργανώσει περισσότερα από 2.500 σεμινάρια, καλύπτοντας ένα ευρύτατο πεδίο δραστηριοτήτων με 28.000 συμμετέχοντες, αποτελεί πρωτοπόρο στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 65 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 10.000 επαγγελματίες, προσδίδοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αίγυπτο ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και παντού στην Ευρώπη.

PR Agency:
CONCEPT Communication Strategies ΙΙ 210 8025662 ΙΙ
Γιώτα Χουλιαρά, yhouliara@conceptcom.gr ΙΙ
Βίκυ Λευθεριώτη, vleftherioti@conceptcom.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας