10/1/2019

Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία μέσω του κορυφαίου προγράμματος του Institute of Chartered Shipbrokers

Σεμινάρια

Το Institute of Chartered Shipbrokers Greek Branch και το Hellenic Management Centre διοργανώνουν Open Day την Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 – 19:00.
 
Κατά τη διάρκεια του Open Day οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα της ναυτιλιακής επαγγελματικής πιστοποίησης του ICS, Annual Professional Maritime Programme και με τις εξετάσεις του ICS που οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας μέλους του ICS, η οποία αποτελεί σημάδι επαγγελματισμού και καταξίωσης διεθνώς.
 
Σε ποιους απευθύνεται:
  •  Επαγγελματίες της ναυτιλίας- shipbrokers, operators, charterers, maritime lawyers, agents, finance executives κ.α. - οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν την θεωρητική και πρακτική κατάρτιση τους και να πιστοποιήσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους. 
  •  Αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού -οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν την εμπειρική γνώση και πρακτική τους με θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. 
  •  Απόφοιτους και Επαγγελματίες των κλάδων της οικονομίας, της διοίκησης, της νομικής, της μηχανικής, οι οποίοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τα ναυτιλιακά.
Χώρος Διεξαγωγής: Hellenic Management Centre, Πλάτωνος 1, Πειραιάς, 18535
 
Ώρες: 11:00-19:00
 
Σημειώνεται πως για τη συμμετοχή στο Open Day απαιτείται εγγραφή εδώ.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας