8/1/2019

Δυο νέοι φωτογραφικοί διαγωνισμοί στη Θεσσαλονίκη από το ΚΔΒΜ ''ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ''

Σεμινάρια

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ", το οποίο εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, προκηρύσσει δυο φωτογραφικούς διαγωνισμούς με θέμα «Τα μνημεία της Θεσσαλονίκης και ο άνθρωπος» και «Η χειμερινή ζωή στο Ωραιόκαστρο» αντίστοιχα.

Οι διαγωνισμοί έχουν διάρκεια από 10/01/2019 έως 08/02/2019.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, καλούνται να υποβάλουν  από 1 έως 5 φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες. Δεν είναι απαραίτητο οι φωτογραφίες να αποτελούν ενότητα. Η υποβολή γίνεται σε αρχείο JPEG με διαστάσεις 30 x 40 εκ στα 300dpi.
Φωτογραφίες εκτός θεματικής ενότητας δεν θα γίνονται δεκτές, όπως και φωτογραφίες που προσβάλλουν την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια.

Η τριμελής κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Σεμιτσόγλου Ιωάννη, επαγγελματία φωτογράφο, εκπαιδευτή φωτογραφίας, Μπέντα Νικόλαο, επαγγελματία φωτογράφο, Art director και το Διευθυντή Εκπαίδευσης της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, θα συνεδριάσει στις 15/02/2019 στις εγκαταστάσεις της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ και θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες.

Τα βραβεία είναι
1. Μια υποτροφία διάρκειας 3 μηνών στα σεμινάρια ψηφιακής φωτογραφίας.
2. Ένα φωτογραφικό τρίποδο.
3. Μια τσάντα φωτογραφική

Οι καλύτερες 40 φωτογραφίες θα εκτεθούν στις εγκαταστάσεις της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ στη Θεσσαλονίκη (Βάκχου 19-23, 3ος όροφος, πλησίον του Ν. Σ. Σταθμού) κατά την χρονική περίοδο 20/2/2019 έως 9/3/2019.

Συμμετοχή: έως 08 Φεβρουαρίου 2019

Μάθετε περισσότερα για το θέμα του πρώτου διαγωνισμού εδώ και για του δεύτερου εδώ.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας