14/11/2018

Νέος Πρακτικός Κύκλος Εξειδίκευσης δασκάλων και καθηγητών στην οργάνωση και διαχείριση τμημάτων μελέτης Δημοτικού/Γυμνασίου

Σεμινάρια

Νέο Πρακτικό Κύκλο Εξειδίκευσης δασκάλων και καθηγητών στην οργάνωση και διαχείριση τμημάτων μελέτης Δημοτικού/ Γυμνασίου ανακοινώνει ο εκπαιδευτικός οργανισμός I.E.S (Innovative Educational Services) που εδρεύει στην Αθήνα. Πρόγραμμα με στοιχεία ρεαλιστικά, πρακτικά, άμεσα εφαρμόσιμα και μακριά από... θεωρίες.

Το πρόγραμμα είναι 50 ωρών και απευθύνεται σε δασκάλους, καθηγητές, επαγγελματίες της ειδικής αγωγής αλλά και φοιτητές αντίστοιχων σχολών, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα θεωρητική γνώση αλλά κυρίως πρακτικές δεξιότητες σχετικά με τη λειτουργία τμημάτων μελέτης τυπικής και ειδικής αγωγής.

Πραγματοποιείται δια ζώσης και εξ αποστάσεως σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Με την ολοκλήρωση του κύκλου, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα γνώσης και εμπειρίας και θα λάβουν πιστοποιητικό εξειδίκευσης με αναλυτική αναφορά στις ενότητες που παρακολούθησαν, το οποίο θα αποτελέσει σημαντικότατο στοιχείο του βιογραφικού τους.

Ο οργανισμός I.E.S αριθμεί άνω των 300 εγγεγραμμένων μαθητών/εξυπηρετούμενων, οι οποίοι ανήκουν σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, απασχολεί πάνω από 25 άτομα, επιστήμονες της ειδικής αγωγής, πτυχιούχους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, εισηγητές σεμιναρίων και διοικητικό προσωπικό.

Για περισσότερες πληροφορίες - Εκδήλωση ενδιαφέροντος: I.E.S - Innovative Educational Services

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας