24/09/2018

Νέο σεμινάριο στη χρήση και παραμετροποίηση του Soft1

Εκπαιδευτικά Νέα

Η SoftOne Technologies Α.Ε. ανακοινώνει τη διεξαγωγή του σεμιναρίου "Soft1 ERP Consultant-Level I", το οποίο απευθύνεται σε στελέχη που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη χρήση και παραμετροποίηση του Soft1 και πιο συγκεκριμένα σε επαγγελματίες που επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο συμβούλου (consultant) στην εφαρμογή Soft1. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη διεύθυνση  Λ. Κατσώνη & Αχιλλέως, Καλλιθέα από τις 16/10 μέχρι τις 19/12.

Το Soft1 ERP Consultant - Level I είναι ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζει μια σειρά από σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους με στόχο τη σε βάθος κατανόηση του γνωστικού αντικειμένου. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, εκτός από τη θεωρία, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά videos με συγκεκριμένη θεματολογία, παραδείγματα, μελέτες περίπτωσης και υποδειγματικές ασκήσεις. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις αυτό-αξιολόγησης προσαρμοσμένες στις εκπαιδευτικές ανάγκες του προγράμματος.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης για την επάρκεια τεχνικών γνώσεων στο Soft1 ERP Level I & Technical Level I. Οι συμμετέχοντες που θα επιτύχουν στις αντίστοιχες εξετάσεις του κάθε γνωστικού αντικειμένου, αποκτούν τα πιστοποιητικά “ERP Level I” και “Technical Level I”, πτυχία που διαθέτουν οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της SoftOne και τα οποία προσφέρουν μια σημαντική δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές: SoftOne Technologies Α.Ε.

Προτεινόμενες σχολές

ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
E-learning Χρημ/κη
Διοικητική & Διοίκηση Έργων
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
The Future is Yours.
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Διαβάστε επίσης
Εκπαιδευτικά Νέα