24/09/2018

Νέο σεμινάριο στη χρήση και παραμετροποίηση του Soft1

Εκπαιδευτικά Νέα

Η SoftOne Technologies Α.Ε. ανακοινώνει τη διεξαγωγή του σεμιναρίου "Soft1 ERP Consultant-Level I", το οποίο απευθύνεται σε στελέχη που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη χρήση και παραμετροποίηση του Soft1 και πιο συγκεκριμένα σε επαγγελματίες που επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο συμβούλου (consultant) στην εφαρμογή Soft1. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη διεύθυνση  Λ. Κατσώνη & Αχιλλέως, Καλλιθέα από τις 16/10 μέχρι τις 19/12.

Το Soft1 ERP Consultant - Level I είναι ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζει μια σειρά από σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους με στόχο τη σε βάθος κατανόηση του γνωστικού αντικειμένου. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, εκτός από τη θεωρία, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά videos με συγκεκριμένη θεματολογία, παραδείγματα, μελέτες περίπτωσης και υποδειγματικές ασκήσεις. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις αυτό-αξιολόγησης προσαρμοσμένες στις εκπαιδευτικές ανάγκες του προγράμματος.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης για την επάρκεια τεχνικών γνώσεων στο Soft1 ERP Level I & Technical Level I. Οι συμμετέχοντες που θα επιτύχουν στις αντίστοιχες εξετάσεις του κάθε γνωστικού αντικειμένου, αποκτούν τα πιστοποιητικά “ERP Level I” και “Technical Level I”, πτυχία που διαθέτουν οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της SoftOne και τα οποία προσφέρουν μια σημαντική δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές: SoftOne Technologies Α.Ε.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας