22/8/2018

Ναυτιλιακές σπουδές με κύρος από το Hellenic Management Centre, το Institute of Chartered Shipbrokers και το Queen Mary University of London

Μεταπτυχιακά

ICS Annual Professional Maritime Programme
 
Ναυτιλιακή πιστοποίηση υψηλού κύρους και διεθνούς αναγνωσιμότητας μέσω του κορυφαίου ναυτιλιακού οργανισμού, Institute of Chartered Shipbrokers.
 
To Hellenic Management Centre, το επίσημα εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο του Institute of Chartered Shipbrokers στην Ελλάδα, παρέχει το επαγγελματικό ναυτιλιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης του ICS, το Annual Professional Maritime Programme. Το πρόγραμμα  προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις του ICS, Professional Qualifying Examinations, που οδηγούν στην απόκτηση διεθνούς πιστοποίησης του ICS Membership, σημάδι επαγγελματισμού στη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα. Οι εγγραφές για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ξεκίνησαν. 
 
Απευθύνεται σε: 
  • Επαγγελματίες της ναυτιλίας -  shipbrokers, operators, charterers, maritime lawyers, agents, finance executives κ.α. - οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν την θεωρητική και πρακτική κατάρτιση τους και να πιστοποιήσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους.  
  • Αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού – οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν την εμπειρική γνώση και πρακτική τους με θεωρητική και πρακτική κατάρτιση.  
  • Απόφοιτους και Επαγγελματίες των κλάδων της οικονομίας, της διοίκησης,  της νομικής, της μηχανικής, οι οποίοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τα ναυτιλιακά. 

*Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Περισσότερες πληροφορίες: ICS Annual Professional Maritime Programme


LLM in International Shipping Law (Piraeus, Greece)

Το Qeen Mary University of London και το Hellenic Management Centre προσφέρουν το LLM in International Shipping Law, ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρέχοντας στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία σε εξειδικευμένους τομείς του παγκόσμιου ναυτικού δικαίου.

MODULES
  • International Arbitration Law and Practice (available 2018-19) (22.5 credits)
  • Carriage of Goods by Sea (22.5 credits)
  • "Wet" Shipping Law: Collisions & other incidents at sea (22.5 credits)
  • International Regulations of Shipping ( 22.5 credits)
  • Marine Insurance Law (22.5 credits)
  • Charterparties: Law and Practice (22.5 credits)

*Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες: LLM in International Shipping Law

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.