30/1/2018

Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Εκπαιδευτικά Νέα

Eπεκτείνουμε τη γνώση, Συνεισφέρουμε στην Επαγγελματική Επιτυχία!

Αθήνα, Ιανουάριος 2018 – Το 2017 υπήρξε μία εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα Επιθεωρήσεων - Πιστοποιήσεων TÜV HELLAS (TÜV NORD). Με περισσότερους από 1.500 συμμετέχοντες στα ανοιχτά- προγραμματισμένα σεμινάρια και 2.000 συμμετέχοντες στα ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια του Οργανισμού μας, αποδεικνύεται ότι η Εκπαίδευση είναι ένας «ζωντανός οργανισμός που συνεχώς εξελίσσεται.

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη της σύγχρονης επιχειρηματικής κοινότητας σχεδιάσαμε ένα Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για το Α΄ Τετράμηνο 2018 με 100 σεμινάρια σε ποικίλες θεματικές ενότητες όπως Ποιότητα, GDPR & DPO, Περιβάλλον- Ενέργεια, Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Ασφάλεια Τροφίμων, Έργα και Κατασκευές, Τουρισμός και Ξενοδοχεία, Επιχειρηματική Βελτίωση, Τεχνικές Δεξιότητες. Σε αυτό το Πρόγραμμα σχεδιάσαμε και παρέχουμε επίσης 14 Νέα Σεμινάρια τα οποία έρχονται να ενδυναμώσουν το Σύγχρονο Στέλεχος Επιχείρησης στα Συστήματα Ενεργειακής Διαχείρισης και Επιχειρησιακής Συνέχειας και στην Υγεία και Ασφάλεια των Εργαζομένων.

Επίσης, σε μία προσπάθεια να ενημερωθούν τόσο τα φυσικά όσο και τα νομικά πρόσωπα γύρω από τις απαιτήσεις του Νέου Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διεξάγουμε, με μεγάλη επιτυχία, σεμινάρια GDPR (Awareness- μονοήμερο) & DPO (Data Protection Officers- τριήμερο).

Βρείτε το Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Α’ Τετραμήνου 2018 στην ιστοσελίδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Δηλώστε συμμετοχή και Εξασφαλίστε άμεσα τη θέση σας.

Σημειώνεται ότι όλα τα σεμινάρια απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α., μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο ή επιχείρηση και το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

Πληροφορίες για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD)

Διευθύντρια Εκπαίδευσης: Κονδυλία Κοντογιάννη
Τηλ: 215 2157447
Email: training@tuvhellas.gr

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Αθήνα: Σοφία Γεωργαλή
Τηλ: 215 2157470         
Email: sgeorgali@tuv-nord.com

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Θεσσαλονίκη:  Νίκη Παπαγιάννη
Τηλ: 2310 428495         
Email: npapa@tuv-nord.com
     
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κρήτη: Ευαγγελία Κατσαράκη
Τηλ: 2810 391856
Email: ekatsaraki@tuv-nord.com

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ιωάννινα: Βασίλης Συντώσης
Τηλ: 2810 391856
Email: vsidosis@tuv-nord.com

Site: www.tuvhellas.gr 

TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.500 σεμινάρια και 20.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:       Γιώτα Χουλιαρά                                             Άκης Κορωνάκης
                          CONCEPT Communication Strategies  CONCEPT Communication Strategies
                              +30 210 8025662                                           +30 210 8025662
                        yhouliara@conceptcom.gr                            akoronakis@conceptcom.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας