22/12/2017

Gala Dégustation στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

ΙΕΚ

Gala Dégustation για λίγους και εκλεκτούς παρατέθηκε την Πέμπτη 21/12/17 στις εγκαταστάσεις των τμημάτων Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην Αθήνα στο πλαίσιο ενός πρωτότυπου σεμιναρίου προσομοίωσης λειτουργίας εστιατορίου με αγγλικό πρωτόκολλο service.

Σπουδαστές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής ,Οινολογίας – Βαr και Τουριστικών με την καθοδήγηση των διακεκριμένων καθηγητών τους δημιούργησαν και παρέθεσαν με τον απόλυτο επαγγελματισμό ένα γεύμα υψηλού επιπέδου για προσωπικότητες  της Γαστρονομίας , της Εστίασης, του Τουρισμού και των Media.
Στην καλαίσθητη ροτόντα διακρίναμε τους κ.κ Ειρήνη Αλβέρτη  Eκπρόσωπο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Ιάκωβο Απέργη Chef του Tζανείου Νοσοκομείου, Τίνα Παπαδέλλη  Σύμβουλο Επικοινωνίας και στενή συνεργάτιδα του Στέλιου Παρλιάρου, Άγγελο Ρέντουλα Διευθυντή Γαστρονομικών Εκδόσεων Καθημερινής-Γαστρονόμος, Δημήτρη Κρομμύδα Πρόεδρο της εταιρείας τροφίμων ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ οι οποίοι απόλαυσαν την γαστρονομική εμπειρία και το service και αισθάνθηκαν αισιόδοξοι για το μέλλον της τουριστικής οικονομίας της χώρας μας, διότι διαπίστωσαν ότι το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ετοιμάζει τους κορυφαίους επαγγελματίες του τουρισμού.

Θερμά συγχαρητήρια στους σπουδαστές των τμημάτων Αρχιμαγείρων Chef, Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής και Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και στους κ.κ καθηγητές:
Βασίλη Μπέκα, Executive Chef της Προεδρίας της Δημοκρατίας και Γιάννη Μπρατσολιά, Executive Private Chef για τη Διαχείριση της Κουζίνας.
Σπύρο Λοβέρδο, Chef Boulangerie για τη Διαχείριση Αρτοποιείου
Πέτρο Γαλιατσάτο, FNB Manager-Head Maître για τη Διαχείριση Service Εστιατορίου
Μιχάλη Αργυράκη, Barista-Bartender για τη Διαχείριση Bar-Buffet
Στέφανο Σωτήρχο, Executive Chef-Patissier για την Οργάνωση Δεξίωσης-Επιμέλεια-Σύνθεση Menu-Διαχείριση Ζαχαροπλαστείου
Κωνσταντίνο Συντάκα, Executive Manager- Area Coordinator.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Αθήνα: 210 3806166
ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά: 210 4190854
 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.