19/12/2017

Νέα online προγράμματα σπουδών από το Hellenic American University για το εαρινό εξάμηνο 2018 με προνομιακά δίδακτρα.

E-Learning

Τα online προγράμματα του Hellenic American University είναι η κατάλληλη επιλογή, εάν διαμένετε εκτός Αθηνών, οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας δεν σας επιτρέπουν την παρακολούθηση ενός συμβατικού προγράμματος ή απλώς βρίσκετε την εξ αποστάσεως φοίτηση ελκυστική.

Λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ζήτηση καθώς και την αυξανόμενη ανάγκη για εξ αποστάσεως φοίτηση, το Hellenic American College σας ενημερώνει για τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ακαδημαϊκά προγράμματα του Hellenic American University εξ ολοκλήρου online με προνομιακά δίδακτρα. Τα προγράμματα που προσφέρονται onlineείναι τα παρακάτω:

Προπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Bachelor of Science in Business Administration)
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master of Business Administration)
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία-TESOL(Master of Arts in Applied Linguistics-TESOL)

Τα εν λόγω προγράμματα προσφέρονται σε ένα εξαιρετικά ελκυστικό και υποστηρικτικό διαδικτυακό περιβάλλον. Οι φοιτητές επωφελούνται από τα εξής:
• Ηλεκτρονικές εβδομαδιαίες συνεδρίες σε πραγματικό χρόνο οι οποίες καθορίζονται μετά από κοινή συνεννόηση μεταξύ διδασκόντων και φοιτητών. Καθώς τα τμήματα είναι ολιγομελή, υπάρχουν πολλαπλές ευκαιρίες συμμετοχής και εξατομικευμένης καθοδήγησης.
• Εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα με σειρά διαδραστικών εργαλείων επικοινωνίας όπως videoblogging, blogs και φόρουμ συζητήσεων. Τα συγκεκριμένα εργαλεία παρέχουν τη δυνατότηταανταλλαγής ιδεών και εμπειριών με τους διδάσκοντες και τους υπόλοιπους φοιτητές της ομάδας.
• Εξατομικευμένη βοήθεια και υποστήριξη από τον προσωπικό ακαδημαϊκό σύμβουλο του  κάθε φοιτητή καθώς και τεχνική υποστήριξη από την ομάδα του Help Desk.

Πρακτικές πληροφορίες
Τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018.
Δείτε την ιστοσελίδα μας για τις διαδικασίες  εισαγωγής στα  προπτυχιακά προγράμματακαι μεταπτυχιακά προγράμματα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Hellenic American College ή την ιστοσελίδα του Hellenic American University, να καλέσετε στο 2103680950 ή να στείλετε email στο admissions@hauniv.edu.
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας