15/12/2017

Χριστουγεννιάτικη «Γέφυρα Ζωής» για το Aegean College

Προπτυχιακά

Οι γιορτές ήρθαν νωρίτερα φέτος, για τα παιδιά της «Γέφυρας Ζωής», στην μαραθώνια εκδήλωση που διοργάνωσε το Aegean College την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του στο Σύνταγμα με σύνθημα: «Σώστε τα Χριστούγεννα» .

Από νωρίς το πρωί, ξεκίνησε στην οδό Πανεπιστημίου το μεγάλο χριστουγεννιάτικο Βazaar με παραταγμένα εκατοντάδες δώρα, στολίδια, γλυκά και αλμυρά εδέσματα, δημιουργίες των Παιδαγωγικών  τμημάτων του Κολεγίου, των σπουδαστών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού με χειροποίητα γλυκά στο καθιερωμένο πλέον Bake Sale, αλλά και τις θεϊκές δημιουργίες του Άκη Πετρετζίκη, εθελοντικά για τη στήριξη του έργου της Γέφυρας Ζωής.

Πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε μια χριστουγεννιάτικη πανδαισία, αφού ο κεντρικότερος δρόμος της Αθήνας γέμισε από κόσμο, μουσικές και κάλαντα με την φροντίδα και των επαγγελματισμό των σπουδαστών Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας, αλλά και από τους  σπουδαστές όλων των τμημάτων και τους καθηγητές τους, που μαζί με τον «Άγιο Βασίλη» δεν άφηναν κανένα περαστικό ασυγκίνητο με αποτέλεσμα σε λίγες ώρες το Βazaar να ολοκληρωθεί.
Ήταν τότε η κατάλληλη ώρα. Νωρίς το απόγευμα οι σπουδαστές των Παιδαγωγικών, της Ειδικής Αγωγής, της Εργοθεραπείας, της Λογοθεραπείας και της Ψυχολογίας του Aegean College με τους καθηγητές τους, υποδέχτηκαν τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής και τους προσέφεραν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη «εμπειρία» που τα είχε όλα, αλλά κυρίως ανθρωπιά!

Συγχαρητήρια σε όλους και Ευτυχισμένες Γιορτές!

 #AegeanCollege, @AegeanCollege  FIND US

AEGEAN COLLEGE I ΑΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, Τηλ.: 210 32 11228 I

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.