1/12/2017

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο πλευρό του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Ελπίδα – Μαριάννα Βαρδινογιάννη»

ΙΕΚ

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΔΕΛΤΑ όντας ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, φροντίζει ώστε σύσσωμη η σπουδαστική κοινότητα, το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό να συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση των προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης, αποδεικνύοντας πως εκτός από την εκπαίδευση εξίσου σημαντική είναι και η καλλιέργεια του αισθήματος προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων, οι σπουδαστές του τομέα ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, επισκέφθηκαν το Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίδα – Μαριάννα Βαρδινογιάννη», με σκοπό να στηρίξουν και να περιποιηθούν τις μητέρες των παιδιών που νοσηλεύονται, προσφέροντάς τους έτσι την ελάχιστη χαρά και στήριξη που τόσο έχουν ανάγκη!

Οι σπουδαστές με ιδιαίτερο σεβασμό προς τις μητέρες, προσέφεραν υπηρεσίες καλλωπισμού, καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Οι ίδιες, με ιδιαίτερη ζεστασιά, αποδέχτηκαν αυτή την περιποίηση που τους χάρισε χαμόγελα και αισιοδοξία.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.