20/11/2017

Περισσότερες από 60 startups στο Athens Innovation Festival

Καριέρα

Επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, θεσμικοί και επενδυτές δίνουν το παρόν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ καινοτομίας.

Στο Athens Innovation Festival, τη μεγάλη γιορτή καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, θα συμμετάσχουν περισσότερες από 60 startups!

Στην έκθεση, που θα λειτουργεί καθημερινά 10:00 – 20:00, οι εκπρόσωποι της νεοφυούς επιχειρηματικότητας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους, να έρθουν σε επαφή με έμπειρα στελέχη της αγοράς και με επενδυτές και να ενισχύσουν τη δικτύωση τους.

Στα εκπαιδευτικά workshops που θα τρέξουν παράλληλα, θα δώσουν το παρόν μεταξύ άλλων το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ στο Athens Innovation Festival θα παρουσιαστεί μεγάλη έρευνα για την καινοτομία στην Ελλάδα από την εταιρεία MRB.

Από την πλευρά της πολιτείας, θα παρευρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη από την κεντρική διοίκηση όπως ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης, ενώ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα λάβουν χώρα πάνελ συζήτησης με τη συμμετοχή στελεχών από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Τέλος, δυναμική θα είναι και η παρουσία εκπροσώπων των  επενδυτικών κεφαλαίων που θα συμμετάσχουν στο Ταμείο Συμμετοχών (EquiFund), της επενδυτικής πλατφόρμας που έχει συστήσει το υπουργείο Οικονομίας σε συνεργασία με το EIF.

Το τριήμερο φεστιβάλ για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα που στοχεύει να αποτελέσει θεσμό, διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, μεταξύ 20 και 22 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) , τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΘΕΑ- ΕΒΕΑ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής και τους Industry Disuptors – Game Changers.

Στο Athens Innovation Festival συμμετέχουν επίσης φορείς της επιχειρηματικότητας, όπως το Impact Hub Athens, το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, η Μetavallon, το Πρόγραμμα Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg – enter•grow•go, το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, το Πρόγραμμα INVENT ICT του ΕΜΠ κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες
Athens Innovation Festival: 20-21-22 Νοεμβρίου, Ζάππειο Μέγαρο.

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
E-learning Χρημ/κη
Διοικητική & Διοίκηση Έργων
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
The Future is Yours.
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων