14/11/2017

Κατάκτησε το Επαγγελματικό Μακιγιάζ με τον master του είδους Γιάννη Μιχαηλίδη στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

ΙΕΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕ-UP WORKSHOP ΣΤΙΣ 16 & 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Θέλεις να κατακτήσεις την τέχνη του Επαγγελματικού Μακιγιάζ και να αποκτήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ως επαγγελματίας MakeUpArtist στο χώρο της μόδαςκαι της showbiz;

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και ο Νο1 Make–Up Artist της Ελλάδας, Γιάννης Μιχαηλίδης,έχουν σχεδιάσει το ιδανικό Make-UpWorkshop για εσένα!
O κλάδος της Ομορφιάς και της Μόδαςαπαιτεί επαγγελματική εξειδίκευση και συνεχή επιμόρφωση, προκειμένου να μπορείς να ακολουθείς ως επαγγελματίας τα fashiontrends που αλλάζουν συνεχώς.

Κλείσε τώρα μία από τις τελευταίες θέσεις για να παρακολουθήσεις ένα μοναδικόMasterclassSession Ομορφιάς, συνολικής διάρκειας 9 ωρών, με θέμα «Glamorous Smokey Look by Yiannis Michailidis».

Το Make-Up Workshop θα πραγματοποιηθεί στο υπερσύγχρονο campus του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας,Λ. Βουλιαγμένης 57, 16 και 23 Νοεμβρίου και ώρες 17.00 -21.30.

Με ένα γεμάτο βιογραφικό, ισχυρές συνεργασίες όπως HELENA RUBINSTEIN, MAC  COSMETICS, TOMMYG κ.ά, και εμφανίσεις στην τηλεόραση, ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχει μπει στη ζωή κάθε γυναίκας και έχει αποδείξει την αξία του στη «βιομηχανία της ομορφιάς».

Για περισσότερες πληροφορίες ή κράτηση θέσης στο Make-Up Workshop του Γιάννη Μιχαηλίδη:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
Για ηλεκτρονικές κρατήσεις:
Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας Εξειδικευμένος Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.