30/10/2017

Παρουσίαση του project 'Green Plaza' από τη Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College

Προπτυχιακά

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017
Mediterranean College-  Lecture Hall (17:00-18.30)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
Η παρακολούθηση της εκδήλωσης προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ  ή καλέστε στο 210 8899600.
 
ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
 
Το project ενεργειακής και αισθητικής αναβάθμισης του κτιριακού συγκροτήματος “Green Plaza”, που το καθιέρωσε σε πρότυπο αειφόρου ανάπτυξης, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου (17:00-18.30) η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College
 
Η εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Lecture Hall), με ομιλητές τον κ. Ιωάννη Κόλλια-Τεχνική Διεύθυνση Grivalia Property, Προϊστάμενο  Έργων, Μηχανολόγο  Μηχανικό και τον κ. Γεώργιο Δρακόπουλο-Τεχνική Διεύθυνση Grivalia Property, Αρχιτέκτων Μηχανικό. 
 
Το κτιριακό συγκρότημα Green Plaza ανήκει στην εταιρία Grivalia Properties και επιλέχθηκε για αναβάθμιση, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, της θέσης του και της προσβασιμότητάς του. Σκοπός της παρουσίασης είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις επεμβάσεις που έγιναν στο κέλυφος και τις Η/Μ εγκαταστάσεις του συγκροτήματος με στόχο τον ενεργειακό εκσυγχρονισμό του, καθώς και για τα τελικά αποτελέσματα αυτών στο σύνολο του έργου.  
 
Η εκδήλωση απευθύνεται σε προπτυχιακούς & μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College αλλά και άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σε επαγγελματίες μηχανικούς, σε επαγγελματίες του κλάδου κατασκευών & ενέργειας, καθώς και σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τον τρόπο διεξαγωγής μιας ενεργειακής επιθεώρησης, ώστε να αποκτήσουν μια ιδέα σχετικά με την βαθμολόγηση της ενεργειακής απόδοσης ενός ακινήτου. 
 
Να σημειωθεί ότι, με έτος ίδρυσης το 2005, η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College άνοιξε το δρόμο για την παροχή ιδιωτικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα στις Πολυτεχνικές Επιστήμες. Σε συνεργασία με το TOP-50* University of Derby, η Σχολή δίνει τη δυνατότητα σε απόφοιτους Λυκείου, απόφοιτους ΙΕΚ και πτυχιούχους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, να αποκτήσουν στην Ελλάδα πτυχία Bachelor’s και Master’s (επαγγελματικά ισοδύναμα με εκείνα των δημοσίων Πανεπιστημίων) στις ειδικότητες του Πολιτικού & Μηχανολόγου Μηχανικού: 
 
 
Σπουδές με πλεονεκτήματα: 
Τα προγράμματα οδηγούν στην απόκτηση επαγγελματικών δικαιωμάτων, μέσω του Engineering Council της Βρετανίας, καθώς και σε πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα στην Ελλάδα (με Master και εργασιακή εμπειρία).
Το περιεχόμενό τους είναι προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα.
Ο τεχνικός τους χαρακτήρας επιτρέπει τη σύνδεση της γνώσης με την εφαρμογή αυτής σε σύγχρονα θέματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες μηχανικοί.  
Είναι τα μοναδικά προγράμματα στην Ελλάδα (σε επίπεδο Κολλεγίων) που καλύπτουν όλα τα πεδία της επιστήμης του Μηχανολόγου και του Πολιτικού Μηχανικού.
Διδάσκουν ενεργοί επαγγελματίες και ερευνητές που μεταφέρουν στους φοιτητές τις επιστημονικές εξελίξεις του σήμερα.
Οι φοιτητές παράγουν προσωπικό ερευνητικό έργο, με δυνατότητα δημοσίευσης σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά.
Τα εργαστηριακά μαθήματα και τα projects των φοιτητών διεξάγονται στα εξειδικευμένα εργαστήρια του Mediterranean College και σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνεργαζόμενων εταιριών και εργαστηρίων.
 
Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600 
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
Διαβάστε επίσης
Προπτυχιακά