26/10/2017

Περιζήτητος Πιστοποιημένος Προγραμματιστής σε μόλις 12 εβδομάδες!

Καριέρα

Για νέους που επιθυμούν την επανειδίκευσή τους ως προγραμματιστές και αναζητούν άμεσα τα απαραίτητα εφόδια για τη νέα τους καριέρα.

Ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα των δύο προηγούμενων Coding Bootcamps που έγιναν με την επιστημονική επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε συνεργασία με διακεκριμένους καθηγητές Πληροφορικής ξεκινάει στις 30 Οκτωβρίου το Coding Bootcamp 3. Στο πλαίσιο της Alliance For Digital Employability (AFDEmp) διοργανώνεται ένας ακόμη κύκλος επανειδίκευσης σπουδαστών στο χώρο του Προγραμματισμού (Java και C#/.NET) από τη HePIS και υπό την αιγίδα της CEPIS. Τα μαθήματα διεξάγονται στην καρδιά της Αθήνας, στο κέντρο Καινοτομίας και Αριστείας της PeopleCert. Θέλοντας να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για τη μείωση της ανεργίας στη χώρα μας, το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες χωρίς σχετικό υπόβαθρο, που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους στοχεύοντας σε υψηλά αμειβόμενα επαγγέλματα με μεγάλες προοπτικές ανέλιξης.

Μέσα από εντατική εκπαίδευση και πρακτική άσκηση 500 ωρών οι επιτυχόντες αποκτούν γνώσεις και καθίστανται άμεσα παραγωγικοί όσον αφορά την είσοδό τους στην αγορά εργασίας. Παράλληλα με τις τεχνικές δεξιότητες στον Προγραμματισμό και την υλοποίηση σχετικών projects (π.χ. web-based apps) προσφέρονται συμβουλευτικές υπηρεσίες και workshops με στόχο τη συνολική ενδυνάμωση των συμμετεχόντων – όπως η σύνταξη και προώθηση βιογραφικού, η ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων για επαγγελματική εξέλιξη, events γνωριμίας και διασύνδεσης, αλλά και επαφές με τις συνεργαζόμενες εταιρείες.

Σε άμεση συνεργασία με τον παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού PeopleCert, ο υποψήφιος θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τριών ειδών πιστοποιητικά στον προγραμματισμό, φοιτώντας σε ένα εντατικό πρόγραμμα 12 εβδομάδων (Οκτώβριος – Φεβρουάριος) ή στην part-time εκδοχή των 24 εβδομάδων (Οκτώβριος – Μάιος).

Το Coding Bootcamp 3 αποτελεί συνέχεια μιας συντονισμένης προσπάθειας μείωσης της ανεργίας στη χώρα μας στο πλαίσιο του AFDEmp, όπως αυτή εκφράστηκε στα δύο προηγούμενα Bootcamps τα οποία ολοκληρώθηκαν τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο αντίστοιχα. Στο σύνολό τους, 64 απόφοιτοι 22-40 ετών κατάφεραν να επανειδικευθούν στο χώρο του προγραμματισμού σε μόλις τρεις μήνες, αν και προερχόμενοι από εντελώς διαφορετικά πεδία σπουδών (οικονομολόγοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγοι, μαθηματικοί κ.α.).

Με το πέρας των προγραμμάτων και την ανάλογη πιστοποίηση, το 100% των αποφοίτων προσλήφθηκε από τις κορυφαίες συνεργαζόμενες εταιρίες, ξεκινώντας με μηνιαίους μικτούς μισθούς που άγγιξαν έως και τα €1.500, ενώ ο μέσος όρος κυμαίνεται στα €1.000!

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους το συντομότερο δυνατόν καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210 3729070 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα του Coding Bootcamp.

Υπεύθυνη Προγράμματος: Ελένη Νικολαΐδου

Οι Συνεργαζόμενες Εταιρίες που προσέλαβαν το 100% των Αποφοίτων του Coding Bootcamp 1&2

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
The Future is Yours.
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
E-learning Χρημ/κη
Διοικητική & Διοίκηση Έργων