2/8/2017

GameAthlon: το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ χορηγός των πρωταθλητών WLGaming

ΙΕΚ

Το σηκώσαμε! Η ομάδα gaming WLGaming στέφθηκε πρωταθλήτρια στο μεγάλο LoLBattle του GameAthlon 2017 με χορηγό της ομάδας το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Σε έναν αμφίρροπο αγώνα με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις τα μέλη της WLGaming έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στην ομάδα του Panathinaikos AC esports κι επικράτησαν δίκαια μέσα στο κλειστό γήπεδο TaeKwonDo του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Τομέας Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ βρέθηκε στο GameAthlon 4, το μεγαλύτερο gaming και eSportsevent της Ελλάδας, και είχε μια εντυπωσιακή παρουσία.

Χιλιάδες νεαροί gamers παρέα με τους LucidFerret βρέθηκαν στο περίπτερο του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ όπου κυριολεκτικά «έλιωσαν» στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, «κόλλησαν» με το άκρως διασκεδαστικό «RamRum» το πρώτο παιχνίδι της ομάδας Lucid Ferret που είναι ανεπτυγμένο στη μηχανή γραφικών Unreal Engine 4.

Στο παιχνίδι αυτό, το ρούμι τελείωσε και βασιλιάδες από την Ελλάδα, Vikings, Mayans και Αιγύπτιοι παίρνουν το καλύτερο τους πλοίο και συγκρούονται με τους εχθρούς τους με στόχο να τους κλέψουν το ρούμι, αφού όπως λένε και οι βασιλιάδες τις ιστορίας μας «ακόμη και το ακριβότερο ποτήρι, είναι άχρηστο όταν είναι άδειο».

Παράλληλα, οι video gamers ενημερώθηκαν και για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην Πληροφορική και ειδικά στην ειδικότητα Web Developer/Video Games, παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό με έπαθλο υποτροφίες σπουδών.

Εσύ πού θα σπουδάσεις web developer/video games;

Πληροφορίες:
- ΑΘΗΝΑ Βερανζέρου 3, Αθήνα, Τηλ.: 210 3806166
- ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή - Δημοτικό θέατρο, Τηλ.: 210 41 90854
- e-mail: info@omiros.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.