28/06/2017

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Τώρα μπορείς και στην Πάτρα!

ΙΕΚ

Εγκαίνια εγκαταστάσεων: Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εγκαινιάζει τις νέες του εγκαταστάσεις στην πόλη της Πάτρας, διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Η τελετή των εγκαινίων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 19.30 το απόγευμα, στις νέες εγκαταστάσεις Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3, στο κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαίρη Συνατσάκη. Μετά την κοπή της κορδέλας θα παρουσιαστεί εντυπωσιακή επίδειξη μόδας από το Fashion Academy του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Θα ακολουθήσει DJ set με τους DJ GOGOS και DJ SARADIS.

Εδώ το FB Event της εκδήλωσης!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με εμπειρία από το 1971, προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας.

Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν 14 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν: Τουριστικά Επαγγέλματα, Μηχανολογία, Μόδα & Ομορφιά, Υγεία, Πληροφορική, Οικονομία & Διοίκηση, Παιδαγωγικά, ΜΜΕ, Μουσική & Ήχος, Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονικά, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Performing Arts, Αγροτική Κατάρτιση. Δείτε περισσότερα εδώ: http://bit.ly/2pbsEj2

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει ουσιαστική γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, μέσα από ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων και δραστηριοτήτων. Την τεχνογνωσία τους προσφέρουν πρόθυμα συνεργαζόμενες εταιρίες από όλους τους κλάδους της αγοράς, ενώ το Γραφείο Σταδιοδρομίας – Startup Office υποστηρίζει τα επαγγελματικά βήματα και επιχειρηματικές ενέργειες των σπουδαστών του. Επιπλέον, δίνεται δυνατότητα απόκτησης του Διεθνούς Πιστοποιημένου τίτλου NCFE, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Την υπεροχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποδεικνύει ποιοτική έρευνα της MRB Hellas, σύμφωνα με την οποία το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις γονιών και παιδιών ως «το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του»*.

Πληροφορίες: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3, Πάτρα, τηλ. επικοινωνίας: 2610270551, patra@delta.edu.gr

Υποστηρικτές:
Wella Professionals, Sephora, Ξενοδοχείο Galaxy, Κομμωτήριο E-xell, Εταιρία Ποτών ΑΜΒΥΞ

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Ραδιόφωνα: Φάσμα, Α94,4, Ρυθμός 94,9, Top FM, Yes 91,2, Lepanto FM, Δυτικά FM, ORT FM, IONION FM, Ionian Galaxy, City FM, Δίαυλος | Τηλεοπτικοί Σταθμοί: Lepanto TV, ORT TV, Ionian TV | Εφημερίδες: Ναυπακτία Press, Εμπρός, Συνείδηση, Μαχητής, Πατρίς Πύργου, Ημέρα Ζακύνθου | Portals: thebest.gr, patrasevents.gr, lepantotv.gr, patrisnews.gr, imerazante.gr

Διαβάστε επίσης