9/6/2017

Σύμφωνα με το LinkedIn αυτά είναι τα πιο περιζήτητα skills για το 2017

Καριέρα

Είτε μόλις αποφοιτήσατε και προσπαθείτε να βρείτε το τέλειο μέρος όπου θα αφήσετε το πρώτο στίγμα σας στην αγορά εργασίας είτε είστε ένας πιο έμπειρος άνθρωπος που γνωρίζει πως τον περιμένουν μεγαλύτερα επαγγελματικά πράγματα, αποτελεί κοινό τόπο το γεγονός ότι το κυνήγι της εργασίας δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Αυτά είναι τα 4 skills που αναζητούν οι top executives το 2017

1. Bleeding-edge technology abilities
Ο όρος bleeding-edge technology αναφέρεται σε εκείνο το πεδίο της τεχνολογίας που είναι τόσο καινούριο, που μπορεί να θεωρείται και αναξιόπιστο. Αν είστε άνετοι με το να δουλεύετε με φρέσκες καινοτομίες και προσαρμόζεστε γρήγορα στις αλλαγές, έχετε σίγουρα πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.

2. Τάση προς την αλλαγή
Οι υπεύθυνοι προσλήψεων σε κορυφαίες εταιρείες αναζητούν νέους εργαζόμενους που μπορούν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και δρουν σαν πράκτορες της καινοτομίας και των νέων ιδεών. Δεν υπάρχει χώρος για αντίσταση ή old-school συμπεριφορές.

3. Όρεξη για μάθηση
Όπως δείχνουν τα πράγματα, η δίψα για μάθηση αποτελεί μία δεξιότητα που μπορεί να σας εξυπηρετήσει πολύ πέρα ​​από την αποφοίτησή σας. "Ο ρυθμός της τεχνολογίας συνεχίζει να επιταχύνεται και δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης", αναφέρει ο Ardine Williams, Αντιπρόεδρος της παγκόσμιας απόκτησης ταλέντων της Amazon Web Services. "Πρέπει να έχετε μια ακόρεστη περιέργεια για το τι αλλάζει και πώς. Διαφορετικά, θα μείνετε πίσω."

4. Field-specific skills
Το LinkedIn διαθέτει επίσης κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ποια ταλέντα θα πρέπει να επισημάνετε στο βιογραφικό σας και τη συνέντευξη βάσει της βιομηχανίας στην οποία στοχεύετε. Δείτε στο παρακάτω διάγραμμα όλες τις λεπτομέρειες:

Πηγή: Business Insider

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας