11/04/2017

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου στο περίπτερο του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς

ΙΕΚ

Με χορηγό το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και υποστηρικτές το Mediterranean College και το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή», διεξήχθη φέτος το 7ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς,στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Σ.Ε.Φ), όπου οι πολυβραβευμένοι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις άψογες μαγειρικές τους ικανότητες!

Εκτός από… τις εντυπώσεις, οι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «έκλεψαν» και πολύ θετικά σχόλια και συγχαρητήρια από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στο φεστιβάλ, καθώς και από τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη και από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νήσων, κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο.

Το 7ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για το ελαιόλαδο και την ελιά, και ο κορυφαίος Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που δίνει επιτυχημένο «παρόν» στις μεγαλύτερες διοργανώσεις Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον σημαντικότερο θεσμό της ελαιοκομίας στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, οι άρτια καταρτισμένοι και ταλαντούχοι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά και Γλυφάδας, που απαρτίζουν ένα κορυφαίο team σχολής Μαγειρικής, στήριξαν το θεσμό, εκτελώντας συνταγές από όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με Λέσχες Αρχιμαγείρων που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, χρησιμοποιώντας προϊόντα των εκθετών, με βασικό συστατικό, φυσικά, το ελαιόλαδο!

Για περισσότερες πληροφορίες:
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
http://www.iekalfa.gr/

Διαβάστε επίσης