29/03/2017

Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Μεταπτυχιακά

Γνωρίζετε ότι το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο;

Την Τρίτη 4 Απριλίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται κυρίως για τους φοιτητές του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με την υποστήριξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων και Φιλοξενία» αλλά και για νέους που ενδιαφέρονται για το ψηφιακό μάρκετινγκ για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους αλλά και σε νέους που ενδιαφέρονται για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Μπορείτε κι εσείς όπως πολλοί άλλοι να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση, κα. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά ακόμα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε, εντός 1 εβδομάδας, ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 16:20 πμ).

Τρίτη 4 Απριλίου 2017, 17:00 με 20:30

Αμφιθέατρο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

Επίσης, δημιουργήστε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και την πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.