28/03/2017

Συμβουλευτικός Σταθμός 'Μαθαίνω – Ενημερώνομαι για τον Αυτισμό' στο Aegean College την 1η Απριλίου

Προπτυχιακά

Οι Τομείς Υγείας & Ανθρωπιστικών Επιστημών του Aegean College συμμετέχουν ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Αυτισμό (που τιμάται στις 2 Απριλίου).

Προσφέρουν απλόχερα ενημέρωση στο κοινό το Σάββατο 1 Απριλίου, από τις 11 το πρωί,στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου (Πανεπιστημίου 17, Αθήνα) για τη σοβαρή αυτή αναπτυξιακή διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από μειωμένη κοινωνική αλληλεπίδραση και επικοινωνία, όπως κι από περιορισμένη, επαναλαμβανόμενη και στερεότυπη συμπεριφορά κι εμφανίζεται σε άτομα από τη βρεφική ηλικία ανεξαρτήτως φύλου, οικονομικής κατάστασης, τρόπου ζωής κ.λπ.

Τo ακαδημαϊκό προσωπικό του Aegean College με τα Τμήματα Λογοθεραπείας, Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής βρίσκεται στη διάθεση του κοινού, για να δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, αλλά και συμβουλές σε όσους επιθυμούν να μάθουν για τον Αυτισμό, ενώ οι σπουδαστές του Τομέα θα υποστηρίζουν έμπρακτα τη συγκεκριμένη δράση.

Πληροφορίες - Εγγραφές:
- ΑΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, Τηλ.: 210 32 11228
- ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή - Δημοτικό θέατρο,Τηλ.: 210 4190854
e-mail: info@aegeancollege.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.