16/03/2017

Το Fashion Academy του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ & η Centro Moda Canossa ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ξεχωριστό fashion show!

ΙΕΚ

To Fashion Academy του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας στα πλαίσια της συνεργασίας του με την Ιταλική Ακαδημία Μόδας, Centro Moda Canossa, παρουσιάζουν μια μοναδική επίδειξη μόδας, με θέμα: «The New Ancients».

Και διόλου τυχαίος δεν είναι ο τίτλος του κοινού αυτού Fashion Project, καθώς οι μεσογειακές επιρροές των δυο αυτών αρχαίων λαών άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην παγκόσμια ιστορία της μόδας.

Με στόχο την αναβιώση της ένδοξης αυτής εποχής, θα παρελάσουν κομμάτια σε αυστηρές γραμμές και ιδιόμορφα πατρόν, που αναδεικνύουν με μεγαλοπρέπεια την γυναικεία ομορφιά. Έλληνες και Ιταλοί σπουδαστές της μόδας, στο catwalk της Πέμπτη 23 Μαρτίου, στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, θα επιδείξουν τις δημιουργίες τους με μόνη υπόσχεση να εντυπωσιάσουν!

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 14.00 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ανοίγει τις πόρτες του σε όλους όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ξεχωριστό αυτό event, το οποίο θα πλαισιωθεί κι από πλήθος άλλων happenings.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.