08/03/2017

Το Mindspace Challenge σε προκαλεί να κάνεις την ιδέα σου πραγματικότητα

Καριέρα

Είσαι φοιτητής/τρια με μια επιχειρηματική ιδέα; To Mindspace με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ σου δίνει την ευκαιρία να είσαι μία από τις 3 ομάδες που θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και θα λάβουν 8000 € χρηματοδότηση η καθεμία από το The People's Trust!

Η διαδικασία είναι απλή:
1. Να σε εμπνέει η ιδέα σου
2. Να συμπληρώσεις μία φόρμα
3. Να λάβεις email λίγες μέρες μετά, για το αν η ιδέα σου κέρδισε μία από τις 88 θέσεις στο μεγαλύτερο εργαστήριο επιχειρηματικότητας για νέους στην Ελλάδα!

Θα πραγματοποιηθεί το ίδιο 3ήμερο εκπαιδευτικό εργαστήριο σε 4 πόλεις: Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Αθήνα. Σε κάθε πόλη θα συμμετέχουν 20 διαφορετικές ομάδες. Επίσης, θα καλύψουμε τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής 8 επιπλέον ομάδων από την υπόλοιπη Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσουν το εργαστήριο στην Αθήνα.

Από κάθε πόλη θα επιλεγούν τρεις ομάδες για να λάβουν μέρος στον τελικό που θα γίνει στην Αθήνα, στις 24 Μαΐου. Η τελετή λήξης του προγράμματος θα είναι η αρχή για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου!

Το Mindspace θα υποστηρίξει και τις 88 ομάδες που θα επιλεγούν, προκειμένου να υλοποιήσουν τις ιδέες τους.

Με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ θα έχεις την ευκαιρία να είσαι μία από τις 3 ομάδες που θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και θα λάβουν χρηματοδότηση 8000 € από το The People’s Trust για να κάνουν την ιδέα τους επιχείρηση.

Το μόνο που μένει να κάνεις εσύ είναι να επιλέξεις σε ποια πόλη θα παρευρεθείς και να συμπληρώσεις την αίτησή σου!

Περισσότερες πληροφορίες: challenge.mindspace.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας