06/03/2017

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και η ADIDAS γιορτάζουν την ημέρα της γυναίκας!

ΙΕΚ

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πλησιάζει και η adidas Women, το γυναικείο community της adidas, καθώς και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το γιορτάζουν με μια σειρά από μοναδικά runs και workouts, ειδικά σχεδιασμένα για εκείνες. Υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων coaches των adidas Runners Athens και των ambassadors των adidas Women, θα ζήσουν αυθεντικές εμπειρίες και happenings που θα απογειώσουν τη γυναικεία φύση τους.

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου θα τρέξουμε στο κέντρο της Αθήνας συνδυάζοντας ενδυνάμωση στο GREATER EVERY STEP session, ενώ παράλληλα θα ανεβάσουμε ρυθμό στο GREATER EVERY MOVE dance session.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στο GREATER EVERY RUN, θα δούμε την running διαδρομή πιο δημιουργικά, με ένα χαλαρό τρέξιμο στην πόλη, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσουν μοναδικές εκπλήξεις.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, επιλέγουμε ανάμεσα στο GREATER EVERY BREATH, ένα δυναμικό strength session και στο GREATER EVERY POSE, σ’ ένα ιδιαίτερο yoga session. Θα ακολουθήσει το GREATER EVERY RUN με τρέξιμο στο κέντρο της πόλης.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου, δίνουμε πρωινό ραντεβού για να νιώσουμε GREATER EVERY STRIDE, με ένα χαλαρό run, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο adidas Runbase.

Στην εβδομάδα αφιερωμένη στη γυναίκα θα συμμετέχουν ενεργά οι hair & make up experts και εξειδικευμένες φυσιοθεραπεύτριες των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, οι οποίες θα βρίσκονται στο adidas Runbase, για να επιμεληθούν το look των γυναικών με παιχνιδιάρικα στυλ αλλά και για να τις περιποιηθούν με ιδιαίτερη φροντίδα!

#adidasWomen
#adidasRunnersAthens #WhyIRunAthens #iekdeltaAthens

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.