14/2/2017

Πρώτοι σε μετάλλια οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στους διαγωνισμούς της 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

ΙΕΚ

Στον πανελλήνιο διαγωνισμό GreekChef 2017, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, όπου συμμετείχαν επαγγελματίες αλλά και σπουδαστές από τις περισσότερες σχολές Μαγειρικής, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ τερμάτισε πρώτο συγκεντρώνοντας 28 μετάλλια, μεταξύ των οποίων 5 χρυσά.

Οι ταλαντούχοι και άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κλήθηκαν να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους ως Chefs καιPastryChefs, πλαισιώνοντας αποκλειστικά τις Λέσχες Κρήτης, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου και Πελοποννήσου στην κουζίνα «Μαγειρεύουμε Ελλάδα».

Οι πρωτιές και οι διακρίσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε μεγάλους διαγωνισμούς,που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο σημαντικών εκθέσεων και διοργανώσεων,είναι ο «καθρέφτης» των κορυφαίων εκπαιδευτικών μεθόδων που εφαρμόζει.

*Τα στοιχεία που παρατίθενται, προκύπτουν από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων από τους διοργανωτές της έκθεσης, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.