8/2/2017

Σεμινάριο: «Τούρτα Αγίου Βαλεντίνου με Ζαχαρόπαστα» από την ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Θεσσαλονίκης

ΙΕΚ

Τα σεμινάρια του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» στην Θεσσαλονίκη συνεχίζονται!

Το ΚΔΒΜ ΑΛΦΑ Επιλογή διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη, σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής με θέμα «Τούρτα Αγίου Βαλεντίνου με Ζαχαρόπαστα», τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, από τις 17.30 έως τις 19.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν βήμα - βήμα πώς να παρασκευάσουν μια εντυπωσιακή διώροφη τούρτα από ζαχαρόπαστα σε σχήμα καρδιάς, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Μαίρη Μανωλάκη, Τεχνολόγος Τροφίμων και Ζαχαροπλάστης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε : σπουδαστές και φοιτητές επισιτισμού, Chef και Pastry Chef, και σε όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της ζαχαρόπαστας, του συστατικού του έρωτα!

Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ (ειδική τιμή 10€ για φοιτητές και σπουδαστές) και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Το Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή», πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών, αλλά και των πιο εξειδικευμένων επαγγελματιών, ακολουθώντας τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς.

Πληροφορίες και Κρατήσεις θέσεων:
ΚΔΒΜ ΑΛΦΑ Επιλογή, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.