03/02/2017

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο 8ο Ναυτιλιακό Συνέδριο

Προπτυχιακά

Η Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου παρευρέθηκε στο 8ο Ναυτιλιακό Συνέδριο που διοργάνωσαν το Ινστιτούτο Ναυτιλιακών και Οικονομικών Μελετών και η εφημερίδα Maritime Economies, με θέμα “Shipping Finance & Capital Markets: Shipping as Private or Listed? The Shipping Finance Alternatives in 2017”.

Το Συνέδριο διοργανώνεται σε ετήσια βάση και φέτος πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Hilton, στα πλαίσια του Money Show. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων και στελεχών του ναυτιλιακού κλάδου, με θεματολογία που αφορούσε κυρίως στη χρηματοδότηση στον κλάδο της Ναυτιλίας και στις Διεθνείς Αγορές.

Η Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει τα αναγνωρισμένα bachelors BSc (Hons) Maritime Business (Ναυτιλιακές Σπουδές) και BSc (Hons) Shipping and Port Management (Διοίκηση Λιμένων και Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων), σε συνεργασία με το Southampton Solent University, που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στις σπουδές ναυτιλίας και διαθέτει τη Warsash Maritime Academy, μία από τις πλέον κορυφαίες σχολές ναυτικής εκπαίδευσης στον κόσμο. Επίσης, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Logistics and Transport, γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή εκπαιδευτική ποιότητα των ναυτιλιακών προγραμμάτων σπουδών, καθώς και την επαγγελματική καταλληλότητα των αποφοίτων του.

 Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα σπουδών που παρέχει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.