26/1/2017

200 ώρες εκπαίδευσης στον Προγραμματισμό δωρεάν από το Journey2Jobs

Καριέρα

Το journey2Jobs, ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας, περιλαμβάνει εντατική εκπαίδευση 50 νέων σε εξειδικευμένες δεξιότητες που έχει ανάγκη η αγορά, προσωπική ανάπτυξη, ενδυνάμωση, διαφοροποίηση οπτικής και επιλογών, ανάπτυξη κινήτρων (soft και hard skills). Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει επικοινωνία με περισσότερες από 100 εταιρείες για τον εντοπισμό των αναγκών της αγοράς αναφορικά με τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ).

Βασικός στόχος του προγράμματος, κατά την πρώτη ετήσια φάση υλοποίησής του, είναι ποσοστό μεγαλύτερο του 60% των συμμετεχόντων να έχουν ενταχθεί με σταθερή απασχόληση στην αγορά εργασίας. Το Journey2Jobs παρέχει την εκπαίδευση στους συμμετέχοντες χωρίς κόστος και υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

  • Εξειδικευμένη κατάρτιση 50 υποψήφιων
  • Εκπαίδευση 200 ωρών
  • 160 ώρες στον προγραμματισμό βάσει των σύγχρονων αναγκών της αγοράς εργασίας
  • 25 ώρες προετοιμασίας για πρόσληψη στην αγορά εργασίας (π.χ. σύνταξη βιογραφικού, προετοιμασία για συνέντευξη κλπ.)
  • 20 ώρες coaching
  • Πρόσληψη 60%+ των υποψηφίων σε θέσεις σχετικές με τον προγραμματισμό

Εάν θέλεις να είσαι ένας από τους νέους που θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και να αναπτύξουν εξειδικευμένες δεξιότητες συμπλήρωσε online την αίτησή σου. Η επιλογή και ο σχηματισμός της ομάδας θα πραγματοποιηθεί με συνδυασμό προσωπικών συνεντεύξεων, tests και άλλων εργαλείων που συναξιολογούν τις ικανότητες, τα κίνητρα, την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα.

Η εκπαίδευση της ομάδας των 50 νέων ξεκινά το Φεβρουάριο.

Περισσότερες πληροφορίες: Journey2Jobs

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας