6/12/2016

The Present: Το μικρό animated film με το μεγάλο μήνυμα και τα 59 βραβεία

Εκπαιδευτικά Νέα

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη φεστιβαλική πορεία, με συμμετοχές σε πάνω από 180 κινηματογραφικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο και με περισσότερα από 50 βραβεία, η μικρού μήκους animated ταινία "The Present" μοιράστηκε πριν από λίγους μήνες στο ευρύ κοινό, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει μέχρι σήμερα σχεδόν 12 εκατομμύρια προβολές στο Vimeo.

Το "The Present" είναι το αποτέλεσμα της πτυχιακής εργασίας των Jacob Frey και Markus Kranzler και βασίζεται σε ένα μικρό κόμικ του Fabio Coala. Η ταινία γυρίστηκε το 2014 στο Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction της Filmakademie Baden-Württemberg, όπου φοιτούσαν οι δημιουργοί.

Η ιστορία
Ένα νεαρό αγόρι σπαταλά το χρόνο του παίζοντας video games αντί να προσπαθεί να ανακαλύψει τι το περιμένει έξω από την πόρτα. Μία μέρα η μαμά του αποφασίζει να του κάνει μία έκπληξη, τέτοια που του αποσπά την προσοχή από τα βινετοπαιχνίδια. 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας