8/9/2010

2 ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Καριέρα

Η κρίση απαιτεί δράση και εξωστρέφεια. Οι ελληνικές επιχειρήσεις πρέπει να δικτυωθούν δυναμικά στο εξωτερικό. Η Global Greece σε συνεργασία με το World Trade Center Thessaloniki* οργανώνει για το Φθινόπωρο του 2010 πέντε εμπορικές αποστολές, οι δύο από αυτές στην Κίνα την ανερχόμενη υπερδύναμη του πλανήτη, με μόνο στόχο την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών και την δυναμική αντιμετώπιση της κρίσης.

Η επιχειρηματική συνεργασία είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανοίξουν οι πόρτες προς νέες αγορές και ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο.

Shanghai, ΚΙΝΑ * 7-8 Οκτωβρίου Β2fair at World Expo Shanghai 2010
Στην διάρκεια της Παγκόσμιας Έκθεσης Expo 2010 στη Shanghai συμμετέχουν πάνω από 200 χώρες και αναμένονται 70 εκατομμύρια επισκέπτες σε διάρκεια 6 μηνών. Στις αρχές Οκτωβρίου έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε σε μια μοναδική επιχειρηματική εκδήλωση προκαθορισμένων συναντήσεων με στελέχη από όλο τον κόσμο. Το κύριο θέμα της παγκόσμιας έκθεσης είναι: H πόλη του αύριο και σίγουρα ενδιαφέρει εκτός των άλλων, όλους τους Δημάρχους και υποψήφιους Δημάρχους στην Ελλάδα.

Όλα τα εκθέματα αφορούν στους ακόλουθους υποκλάδους.
- Τhe fusion of different cultures in the city
- Τhe prosperity of the urban economy
- Τhe techno-scientific innovation in the city
- Τhe reshaping of urban communities
- Τhe interaction between city and countryside

Chengdu, ΚΙΝΑ * 17-21 Οκτωβρίου EU-China Business & Technology Cooperation Fair
Υψηλή Τεχνολογία IT/ICT, Μηχανήματα, Φάρμακα, Περιβάλλον, Ενέργεια, Δομικά Υλικά, Τρόφιμα, Τουρισμός

Έκθεση ευρωκινεζσικής επιχειρηματικής και τεχνολογικής συνεργασίας, προκαθορισμένες συναντήσεις και δύο παράλληλα διεθνή συνέδρια:

- EU-China Green Tech Forum &
- EU-China Bio-pharmaceutical Forum

Η επιχειρηματική πρωτεύουσα της Δυτικής Κίνας η Chengdu περιμένει αυτό τον Οκτώβριο να δειξει στον υπόλοιπο κόσμο μια πρωτοφανή και συνεχή τεχνολογική και οικονομική ανάπτυξη.

Φέτος το EU-China Business & Technology Cooperation διεξάγεται παράλληλα με την διεθνή έκθεση Western China International Fair με εκθεσιακό χώρο πάνω από 150.000m2 και πάνω από 5000 εκθέτες! Το 2009 η έκθεση είχε πάνω από 600.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Κοινή Μεθοδολογία
Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά που εγγυώνται την επιχειρηματική επιτυχία των συμμετεχόντων
1. Γίνονται στο πλαίσιο κάποιας μεγάλης επιχειρηματικής έκθεσης
2. Υπάρχει εξατομικευμένη υποστήριξη για τις δικές σας ανάγκες
3. Προκαθορίζονται οι συναντήσεις σας εκ των προτέρων
4. Γνωρίζετε από πριν ποιους θα συναντήσετε και τι θα συζητήσετε
5. Ένα διεθνές δίκτυο φορέων υποστήριξης είναι στην διάθεση σας
6. Περιλαμβάνουν συμμετοχή σε έκθεση, συνέδριο και προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις
7. Στηρίζονται στα επιτυχημένα ευρωπαϊκά μοντέλα b2fair και Partenariat

H Global Greece σε συνεργασία με το World Trade Center Thessaloniki* έχει αναλάβει την προετοιμασία και οργάνωση των ελληνικών εμπορικών αποστολών και για τις δύο εκδηλώσεις.

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για οποιαδήποτε από αυτές τις εμπορικές αποστολές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@globalgreece.gr

Με φιλικούς Χαιρετισμούς
Για την Global Greece
Μπάμπης Φιλαδαρλής MBA, MIEx., DipM.
Τηλ. 2310/474191

* To World Trade Centre Thessaloniki ξεκίνησε πρόσφατα τις δραστηριότητες του στην Ελλάδα, είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου WTCA και αποτελεί κοινή προσπάθεια των ακόλουθων εταίρων: Δήμος Θεσσαλονίκης, HELEXPO Α.Ε., Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε., Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Θεσσαλονίκης & Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης Α.Ε.