12/09/2016

Δωρεάν Ημερίδα: Αγροτική Επιχειρηματικότητα & Εξαγωγές στις 25/9 στην Αθήνα

Καριέρα

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2016 θα διεξαχθεί στο Divani Palace Acopolis Hotel στην Αθήνα η δωρεάν ημερίδα με θέμα Αγροτική Επιχειρηματικότητα & Εξαγωγές.

Διοργανωτής της Ημερίδας είναι η Εύεπιχειρείν ένας από τους σημαντικότερους Φορείς Εκπαίδευσης στους κλάδους του Management, Λογιστικής, Χρηματοοικονομικών κ.α. Σεμιναρίων στην Αθήνα.

Η ημερίδα απευθύνεται σε: Εξαγωγικές εταιρίες, Αγρότες, Στελέχη και εμπλεκόμενους με Αγροτική εκμετάλλευση, Γεωργικούς συνεταιρισμούς, Αγροτικές Ενώσεις, Ομάδες παραγωγών, Νέους επιχειρηματίες Μικρών & Μεσαίων Αγροτικών Επιχειρήσεων, Συνεργατικούς σχηματισμούς (Clusters), ΚΟΙΝΣΕΠ, Λογιστές – Φοροτεχνικούς, Γεωπόνους, Ανέργους και Φοιτητές καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο που ασχολείται ή θα ασχοληθεί με τον Αγροτικό ή Εξαγωγικό τομέα.

Θέματα Ημερίδας

  • "Φορολογικό πανόραμα αγροτών και αγρ. Εκμεταλλεύσεων" - με τον κ. Καλαμαρά Νικόλαο
  • "Διαπραγμάτευση και συναλλαγές με εταιρίες του εξωτερικού" με τον κ. Κωνσταντακόπουλο Ανδρέα
  • "Πώς τοποθετώ με επιτυχία τα αγροτικά και λοιπά προϊόντα μου στις αγορές του εξωτερικού" με τον κ. Σπηλιόπουλο Νεκτάριο
  • "Επιχειρηματικό Σχέδιο: Η Συνταγή της επιτυχίας για τη μείωση του ρίσκου και την δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης" με τον κ. Σπηλιόπουλο Νεκτάριο

Η Ημερίδα αφορά αποκλειστικά τον Αγροτικό και Εξαγωγικό τομέα. Εάν ανήκετε σε ένα από τους δύο τομείς, τότε δηλώστε συμμετοχή έως και 22 Σεπτεμβρίου 2016.

Περισσότερες Πληροφορίες: Επίσημη Ιστοσελίδα Ημερίδας & δήλωση συμμετοχής