06/07/2016

Early Entry στο Vellios School of Art έως τις 31/07

Προπτυχιακά

 Το Vellios School of Art σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τα όνειρα σου για σπουδές πραγματικότητα!

Κάνε την εγγραφή σου έως 31/7 και κέρδισε 10% έκπτωση στα δίδακτρα σου!

10+1 λόγοι για να σπουδάσεις στο Vellios School of Art
1. Το VSA είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό ίδρυμα με σημαντικό του στόχο την παράδοση εξειδικευμένης εκπαίδευσης στις τέχνες και το design.
2. Στο VSA αναλογιζόμαστε την δύσκολη οικονομική εποχή καθώς προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σπουδών με πολύ χαμηλά δίδακτρα.
3. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σου στο VSA θα αναπτύξεις γνώσεις και δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.
4. Τα ακαδημαϊκά προγράμματα του VSA έχουν σχεδιαστεί από καλλιτέχνες οι οποίοι σημάδεψαν με την πορεία τους στην ελληνική τέχνη και τον κόσμο του design.
5. Τα προγράμματα του VSA μελετώνται και αναβαθμίζονται κάθε χρόνο, προκειμένου να είναι σε θέση να παρακολουθούν τις εξελίξεις, και να είναι πάντα συμβατά με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
6. Η ακαδημαϊκή ομάδα του VSA είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες καθηγητών στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει ακαδημαϊκούς, διδάκτορες, καλλιτέχνες και επιστήμονες, οι οποίοι είναι επίσης ενεργοί επαγγελματίες.
7. Oι απόφοιτοι του VSA έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση πανεπιστημιακών πτυχίων.
8. Οι απόφοιτοι του VSA καθώς είναι απόλυτα εφοδιασμένοι με γνώσεις και δεξιότητες έτσι ώστε να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.
9. Στο VSA είμαστε αφοσιωμένοι στο να σου προσφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις με επιτυχία την καριέρα που θες και αξίζεις.
10. Το VSA είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας.
11. Το VSA είναι απόλυτα εξειδικευμένη σχολή στον χώρο των τεχνών και του design.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.