27/6/2016

THESSALONIKI ARCHITECTURE YEAR SHOW 2016 στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Προπτυχιακά

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του ARCHITECTURE YEAR SHOW 2016 των φοιτητών του προγράμματος BA (Hons) Architecture του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης, μια βραδιά αφιερωμένη στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την έμπνευση.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Θεσσαλονίκη (Ελ.Βενιζέλου 14 & Τσιμισκή) στις 19:00, παρουσία των φοιτητών και των οικογενειών τους, των ακαδημαϊκών του Τμήματος και προσκεκλημένων του Κολλεγίου. Στην έκθεση, όπως κάθε χρόνο, οι φοιτητές παρουσιάζουν στο κοινό τα τελικά αρχιτεκτονικά τους project – βάσει των οποίων αξιολογούνται - καθώς και επιπρόσθετο υλικό από τα υποστηρικτικά μαθήματα του προγράμματος σπουδών τους.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως τις 21/09 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την επισκεφθούν Δευτέρα - Παρασκευή μεταξύ 10:00-18:00.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.