7/6/2016

BSc (Hons) in Computer Science από το University of Derby και το Mediterranean College

Προπτυχιακά

Το πρόγραμμα BSc (Hons) Computer Science στοχεύει στο να αναπτύξουν οι φοιτητές τις πλέον σημαντικές ικανότητες που απαιτούνται στην ανάπτυξη λογισμικού και στον προγραμματισμό, έτσι ώστε να προετοιμαστούν για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στη βιομηχανία λογισμικού. Παράλληλα διερευνούν τις πρακτικές και τις θεωρητικές πλευρές καθώς και τις μεθοδολογίες της ανάπτυξης και διατήρησης συστημάτων λογισμικού, ενώ αναπτύσσουν τις απαιτούμενες τεχνικές και επαγγελματικές δεξιότητες.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα "Microsoft Friendly" προγράμματα ανάπτυξης λογισμικού, προσαρμοσμένο σε περιβάλλοντα, γλώσσες και εφαρμογές Microsoft. Οι φοιτητές δουλεύουν αποκλειστικά σε up-to-date τεχνολογίες, οι γλώσσες και τα πακέτα που διδάσκονται είναι αυτές που χρησιμοποιεί η Microsoft σήμερα (π.χ. C#) και οι φοιτητές επενδύουν πολύ χρόνο στο να κατασκευάσουν πραγματικές εφαρμογές σε γλώσσες υψηλού επιπέδου.

Οι φοιτητές, πέρα από τις γλώσσες προγραμματισμού που διδάσκονται στο πρόγραμμα (C#, Java), μαθαίνουν και τις θεμελιώδεις αρχές του προγραμματισμού - ειδικά του αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού (object-oriented programming) – ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε εξέλιξη συντελεστεί στις γλώσσες προγραμματισμού και να μην καταστούν ποτέ ξεπερασμένοι. Μάλιστα, εξοικειώνονται σε τέτοιο βαθμό με τον προγραμματισμό, που με την ολοκλήρωση του προγράμματος καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους γλώσσα προγραμματισμού.

Η διδασκαλία γίνεται στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, με χρήση και εξάσκηση της αγγλικής γλώσσας στην πράξη.

Το University of Derby, σύμφωνα με την πανεπιστημιακή κατάταξη του Guardian (2015), βρίσκεται στο TOP50 των Βρετανικών Πανεπιστημίων, κατέχοντας τη 2η θέση στην Ελλάδα μεταξύ των Βρετανικών Πανεπιστημίων που εκπροσωπούνται στη χώρα μας. Είναι, επίσης, στο Top 10 στην απασχολησιμότητα των αποφοίτων του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη διαρκή ανανέωση και επικαιροποίηση των προγραμμάτων σπουδών και τη συνεργασία του με επιχειρήσεις, επαγγελματικά σωματεία & επιμελητήρια.

Ενημερωθείτε ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Mediterranean College:
Aθήνα: Πατησίων 107 &Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
info@medcollege.edu.gr

 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.