27/05/2016

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στη Microsoft Ελλάδας

Καριέρα

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους πανεπιστημιακών σχολών Διοίκησης, Πληροφορικής & Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Η Microsoft Ελλάς, η οποία για μια ακόμη χρονιά διακρίθηκε ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης, διάρκειας 4 μηνών.

Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι (έως 12 μήνες από την ημερομηνία αποφοίτησης) καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών (Α.Ε.Ι.) Διοίκησης, Πληροφορικής, και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Όπως δήλωσε η Ματίνα Χατζηπαύλου, HR Director της Microsoft Ελλάς «Συνεχίζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, με γνώμονα την παροχή, σε νέους ανθρώπους, των κατάλληλων εφοδίων και των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία. Η στήριξη των νέων, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Microsoft Ελλάδος.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και για να υποβάλετε το βιογραφικό σας, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους.
Για πρακτική άσκηση σε θέσεις πωλήσεων μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.
Για πρακτική άσκηση σε θέσεις μάρκετινγκ μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.
Για πρακτική άσκηση σε τεχνικές θέσεις μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.
Για πρακτική άσκηση σε θέσεις business operations μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.
Λήξη υποβολής βιογραφικών: 10 Ιουνίου 2016

Πηγή: Fortune Greece