6/5/2016

Θέσεις Εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων από ΜΚΟ στη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς

Καριέρα

Μη Κυβερνητική Οργάνωση που παρέχει φυσική βοήθεια σε ανθρώπους ανά τον κόσμο που βρίσκονται σε δεινή θέση εξαιτίας φυσικών καταστροφών, ανέχειας, εμπόλεμων καταστάσεων κ.α. ζητά να προσλάβει άμεσα Hygiene Promoter, Arabic Interpreter και HR Officer πλήρους απασχόλησης για το Κιλκίς.

Πρόκειται για θέσεις που απαιτούν άριστες γνώσεις της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας, τόσο στον προφορικό όσο και στο γραπτό λόγο, ανάλογη εργασιακή εμπειρία, δυνατές επικοινωνιακές δεξιότητες και ομαδικό πνεύμα εργασίας. Τα προσόντα διαφοροποιούνται για την εκάστοτε θέση.

Σημαντική σημείωση: Το βιογραφικό σας πρέπει να αποσταλεί απαραιτήτως στην αγγλική γλώσσα.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις εργασίας:

Επιπροσθέτως, Μη Κυβερνητική Οργάνωση ζητά να προσλάβει Project Manager, Field Coordinator, Civil Engineer, Logistics Officer, Procurement Officer, Finance Officer και Administrative Officer πλήρους απασχόλησης για τη Θεσσαλονίκη. 

Πρόκειται για ΜΚΟ ανθρωπιστικού χαρακτήρα, που παρέχει βοήθεια σε ανθρώπους που υποφέρουν από φυσικές καταστροφές ή που ανήκουν σε αδύναμες κοινωνικά ομάδες προσπαθώντας να αποκαταστήσουν και πάλι τις ζωές τους.

Οι θέσεις απαιτούν συγκεκριμένα χρόνια προϋπηρεσίας, τα οποία αλλάζουν ανάλογα με την εκάστοτε θέση, ενώ παράλληλα προϋποθέτουν άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Ανωτάτης Εκπαίδευσης, συναφούς της θέσης.

Σημαντική σημείωση: Το βιογραφικό σας πρέπει να αποσταλεί απαραιτήτως στην αγγλική γλώσσα.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις εργασίας:

Για να στείλετε το Βιογραφικό σας μέσω του Jobfind στις παραπάνω Θέσεις Εργασίας παρακαλώ δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό (Δωρεάν) στο Jobfind.gr πατώντας εδώ. Όταν ολοκληρώσετε τον λογαριασμό σας επιλέξτε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει και πατήστε "Αποστολή Βιογραφικού". Αν έχετε ήδη λογαριασμό συνδεθείτε πατώντας εδώ

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας