10/03/2016

Νέα Μεταπτυχιακά προγράμματα στα Ναυτιλιακά στο Hellenic Management Centre

Μεταπτυχιακά

Το Hellenic Management Centre | Institute of Chartered Shipbrokers Greek Branch προσφέρει δύο νέα προγράμματα Μεταπτυχιακού επιπέδου στον τομέα των Ναυτιλιακών. 

- Το ICS Annual Professional Maritime Programme, το οποίο προετοιμάζει τους φοιτητές για τις επαγγελματικές εξετάσεις που οδηγούν στην ICS Membership. Το πρόγραμμα ξεκινά το Σεπτέμβριο 2016, έχει διάρκεια 7 μήνες και απευθύνεται σε επαγγελματίες στον τομέα των Ναυτιλιακών, που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουν γενικότερα το θεωρητικό και πρακτικό τους υπόβαθρο και να πιστοποιηθούν. Επίσης, μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα απόφοιτοι σχολών Οικονομικών, Διοίκησης, Management ή επαγγελματίες των προαναφερθέντων αντικειμένων, που επιθυμούν να εισέλθουν στον κλάδο των Ναυτιλιακών. Οι υποψήφιοι για το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι κάτοχοι ακαδημαϊκού πτυχίου (Bachelor ή Master), να έχουν σχετική με το αντικείμενο εμπειρία και άριστη γνώση αγγλικών. 

- Το LLM in International Shipping Law, το οποίο παρέχεται από το Queen Mary University of London και θα διδαχθεί στο Hellenic Management Centre, στον Πειραιά. Ξεκινά το Σεπτέμβριο 2016 και απευθύνεται σε Δικηγόρους, αλλά και επαγγελματίες με σχετική εμπειρία. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας δύο ακαδημαϊκών εξαμήνων. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και τις 5 Αυγούστου 2016.

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα:

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.