12/02/2016

Ετήσια Ημέρα Καριέρας από το Alpine Center του City Unity

Προπτυχιακά

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια ημέρα καριέρας του Alpine Center, του Τμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών του City Unity στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της σχολής στη Γλυφάδα.

Στις 9:30 οι σπουδαστές, οι καθηγητές και όλο το διοικητικό προσωπικό της σχολής υποδέχθηκαν εκπροσώπους των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων και ομίλων Ελλάδας και Κύπρου στις νέες αίθουσες διδασκαλίας, στο υπερσύγχρονο εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών και στην ολοκαίνουρια βιβλιοθήκη.

Οι HR Managers παρουσίασαν τα ξενοδοχεία τους, τις παροχές τους και τις απαιτήσεις τους, περνώντας αμέσως μετά σε προσωπικές συνεντεύξεις όλων των ενδιαφερόμενων σπουδαστών, ώστε να προσλάβουν τους κατάλληλους υποψηφίους για πρακτική εξάσκηση.

Στην ημέρα καριέρας συμμετείχαν σπουδαστές Ξενοδοχειακών, Τουριστικών και Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής του Alpine Center, του Τμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών του City Unity, καθώς επίσης και σπουδαστές του ελληνόφωνου τμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών του City Unity College.

Οι εκπρόσωποι των ξενοδοχείων δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα όλων των σπουδαστών, την επαγγελματική τους εμφάνιση, την άρτια σύνταξη των βιογραφικών τους, τις γνώσεις τους και την ετοιμότητα στο να απαντούν με ωριμότητα και επαγγελματισμό σε τυχαίες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων.

Στο εστιατόριο Belvoir της σχολής προσφέρθηκε μεσημεριανό γεύμα στους εκπροσώπους των ξενοδοχείων, προετοιμασμένο από σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της σχολής υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου Chef Πάνου Ιωαννίδη. Το σερβίρισμα έγινε από τους τριτοετείς σπουδαστές της σχολής υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου F&B καθηγητή, κυρίου Αντώνη Παρούση.

Ευχαριστούμε θερμά τα ξενοδοχεία που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τεχνικής κατάρτισης των σπουδαστών του εκπαιδευτικού ομίλου City Unity και του Alpine Center, του Τμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών του City Unity

Ευχαριστούμε επίσης τους σπουδαστές, τους καθηγητές, τον Κοσμήτορα,Δρ. Ιωάννη Σουβατζή, τη συντονίστρια καθηγήτρια και Career Placement Manager κα Πηγή Μαντζουράτου, που μας έκαναν για ακόμα μια φορά υπερήφανους, καθώς και το διοικητικό προσωπικό που είναι πάντα έτοιμο να συμμετάσχει και να υποστηρίξει οποιαδήποτε δράση του εκπαιδευτικού ομίλου City Unity και συνεισφέρει στην προβολή του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.