11/01/2016

Αποκλειστικές προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια από την Qatar Airways

Καριέρα

Κερδίστε έως 40% έκπτωση για αεροπορικά εισιτήρια σε περισσότερα από 150 μέρη!

Η δημοφιλής αεροπορική εταιρία Qatar Airways παρέχει αποκλειστικές προσφορές σε όσους κάνουν κράτηση ενός ή περισσοτέρων εισιτηρίων μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2016, ενώ επιπλέον τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα από τα 150 δώρα που μοιράζει ημερησίως. 

Για να επωφεληθεί κανείς από τους ειδικούς ναύλους της προσφοράς αρκεί απλά να κάνει online κράτηση εισιτηρίου για έναν από τους πολλούς προορισμούς που προσφέρει η Qatar Airways για ταξίδια μεταξύ 19 Ιανουαρίου και 15 Δεκεμβρίου 2016.

Μερικοί από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Qatar Airways είναι το Γιοχάνεσμπουργκ, οι Μαλδίβες, η Μελβούρνη, η Μπανγκόκ, το Ντουμπάι, τα Πουκέτ, η Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ κ.α. Όλες οι πτήσεις της Qatar Airways από την Ελλάδα αναχωρούν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα.

Οι προσφορές ισχύουν και για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και για ξενοδοχεία σε περισσότερα από 150 μέρη σε όλο τον κόσμο.

Κάντε την κράτησή σας έως τις 17 Ιανουαρίου (για πτήσεις από τις 19 Ιανουαρίου έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2016) μέσω της επίσημης σελίδας: qatarairways.com

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας