10/12/2015

Η φιλοξενία στην καλύτερή της μορφή από το City Unity College

Προπτυχιακά

Οι σπουδαστές Ξενοδοχειακών σπουδών του Alpine Center @ City Unity και του City Unity College συμμετείχαν και υποστήριξαν την έκθεση 2nd Greek Tourism Expo που φιλοξενήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 4 έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2015.

Οι σπουδαστές διακρίθηκαν στην έκθεση σε όλες τις θέσεις που κάλυψαν εφαρμόζοντας τη θεωρία της αληθινής φιλοξενίας κάτω από πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Προσέφεραν εγκάρδιο καλωσόρισμα στους επισκέπτες της έκθεσης, τους υποδέχθηκαν στη ρεσεψιόν κάνοντάς τους εγγραφή, τους συνόδευσαν στις αίθουσες των σεμιναρίων, παρείχαν βοήθεια και υποστήριξη στους εκθέτες και τους καλεσμένους τους και σέρβιραν φαγητό και ποτά σε όλους τους hosted buyers που ταξίδεψαν απ' όλα τα μέρη του κόσμου για να συμμετάσχουν στην έκθεση έχοντας ως βασικό τους σλόγκαν "Ελάτε να συναντήσετε τους Έλληνες"!

Ο ενθουσιασμός των φοιτητών μας και η δέσμευσή τους να είναι οι καλύτεροι σε ό,τι κάνουν, μας κάνει όλους υπερήφανους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Alpine Center @ City Unity και το City Unity College στους καθηγητές και το προσωπικό που συμμετείχαν ενεργά στην έκθεση προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους εκθέτες, στους επισκέπτες και στους καλεσμένους τους.

Δείτε τα προγράμματα σπουδών του City Unity College:

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.