07/12/2015

Χαρίστε ένα Βιβλίο! Το καλύτερο επιχειρησιακό δώρο

Εκπαιδευτικά Νέα

Φέτος χαρίστε στο προσωπικό, στους συνεργάτες και τους πελάτες σας ένα ξεχωριστό δώρο. Χαρίστε ένα βιβλίο!

Σας προτείνουμε τα παρακάτω βιβλία των εκδόσεων Rosili, τα οποία είναι κατάλληλα για επιχειρησιακά δώρα:

- Σειρά βιβλίων γρίφων «Τρόπος Σκέψης»
Στόχος της σειράς είναι να αποκτήσετε πιο καθαρή, κοφτερή και παραγωγική σκέψη. Κάθε βιβλίο περιέχει 50 γρίφους που αναπτύσσουν και ενισχύουν έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης: Αντικειμενική, Αριθμητική, Γρήγορη, Δημιουργική, Ευρηματική, Λογική, Οπτική, Τακτική Σκέψη.

- Χτίσε το όνομά σου: αξιοποίησε το ταλέντο σου και ξεχώρισε
Ένας χρήσιμος και πρακτικός οδηγός για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας – ποιος είστε, τι κάνετε καλύτερα, ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα, ώστε να χτίσετε την επαγγελματική ταυτότητα που θα μεταμορφώσει και θα απογειώσει την καριέρα σας.

- Ζωή με αποτέλεσμα: εξισορρόπηση εργασιακής και προσωπικής ζωής
Σύμφωνα με το Forbes, πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα βιβλία προσωπικής φιλοσοφίας του 21ου αιώνα. Προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσετε της προκλήσεις της ζωής και στέκεται πολύτιμος σύμμαχος στην αναζήτηση της ευτυχίας στη σταδιοδρομία και στις σχέσεις.

- Η Επιχειρησιακή Στρατηγική σε μία μόνο σελίδα
Στηρίζεται στη μεθοδολογία OGSM, από το αρχικό γράμμα των λέξεων Objective (=αντικειμενικός σκοπός), Goals (=στόχοι), Strategies (=στρατηγικές), Measures (=δείκτες μέτρησης). Η μέθοδος αυτή συγκεντρώνει σε μία μόνο σελίδα το επιχειρησιακό σχέδιό σας, έτσι ώστε η στρατηγική σας να είναι σαφής, εστιασμένη, εύκολα εφαρμόσιμη και να την μοιράζεστε εύκολα με άλλους.

- Το Μάρκετινγκ της επιχείρησής σας!
Πρακτικό εγχειρίδιο, πλούσιο σε παραδείγματα και ασκήσεις, γραμμένο σε απλή γλώσσα και χωρίς περιττή θεωρία, σας βοηθά να κατανοήσετε τις βασικές αρχές Μάρκετινγκ και να δημιουργήσετε το πλάνο μάρκετινγκ της επιχείρησής σας εύκολα, γρήγορα και σωστά.

- Επανάσταση στο επιχειρείν: 100 κανόνες που πρέπει να παραβείτε
Βασισμένο σε πραγματικά παραδείγματα και καταστάσεις, προσφέρει εκατό πολύτιμες συμβουλές και προκαλεί το συμβατικό επιχειρείν. Είναι ένα βιβλίο οδηγός, μέσω του οποίου θα μπορέσετε να εντοπίσετε ευκαιρίες, να αποφύγετε παγίδες και να χαράξετε το δικό σας δρόμο για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης αλλά και ενός ολοκληρωμένου ατόμου.

- Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ στο ελληνικό επιχειρείν
Παρουσιάζει με οργανωμένο και κατανοητό τρόπο όλες τις λειτουργίες του Μάνατζμεντ και τις δραστηριότητες των διοικητικών στελεχών στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση. Αποτελεί πολύτιμο οδηγό για την έναρξη, οργάνωση και διοίκησης μια νέας επιχείρησης, καθώς και στην οργάνωση και διοίκηση μιας ήδη υπάρχουσας επιχείρησης.

- Η Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο ελληνικό επιχειρείν
Αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της έννοιας και του περιεχομένου της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση. Το βιβλίο είναι απαραίτητο για κάθε στέλεχος επιχείρησης και οργανισμού, ανεξάρτητα εάν εργάζεται σε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση ή εάν εργάζεται στη διεύθυνση ανθρωπίνου δυναμικού, μάρκετινγκ, παραγωγής, οικονομικών.

- Η Λιανική Πώληση στο ελληνικό επιχειρείν
Συνιστά μια συστηματική διαπραγμάτευση της σημασίας, του ρόλου και των τρόπων ανάπτυξης της λιανικής πώλησης από τη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση. Αποτελεί χρήσιμο και πρακτικό οδηγό τόσο για τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης όσο και για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δραστηριότητά τους σε αυτές.

Εάν ενδιαφέρεστε για επιχειρησιακά δώρα, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ, να καλέσετε στο 210 6615050 ή να αποστείλετε email στο orders@rosili.gr.

Προτεινόμενες σχολές

Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
The Future is Yours.
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
E-learning Χρημ/κη
Διοικητική & Διοίκηση Έργων
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Διαβάστε επίσης