23/10/2015

CIDESCO International Δίπλωμα Αισθητικής από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΙΕΚ

“CIDESCO INTERNATIONAL”
Παγκόσμιο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Αισθητικής
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 80 ώρες
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: τέλη Νοέμβρη 2015

Το Παγκόσμιο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Αισθητικής CIDESCO είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα τύπου MASTER, με παγκόσμια αναγνώριση και διεθνές κύρος στον χώρο της αισθητικής. Ένα μοναδικό προνόμιο των αποφοίτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αλλά και όλων των επαγγελματιών του κλάδου, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές πάνω στο αντικείμενο, που εφαρμόζονται ανά τον κόσμο. Μετά από ένα εξειδικευμένο εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο παρακολουθείς στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αποκτάς την πλήρη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που απαιτείται για την κατάκτηση του τίτλου σπουδών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις διεθνείς ακαδημαϊκές και επαγγελματικές απαιτήσεις του κλάδου. Το δίπλωμά σου το αποκτάς μετά από εξετάσεις στην αρμόδια επιτροπή των εκπροσώπων της CIDESCO INTERNATIONAL, η οποία έρχεται στην Ελλάδα ειδικά για την πραγματοποίηση των εξετάσεων.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
40 Ώρες Θεωρία: ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΑ, ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ, ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΟ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ, ΝΕΥΡΙΚΟ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ, ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΧΗΜΕΙΑ, ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑ, ΥΓΙΕΙΝΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ, ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, ΣΚΕΛΕΤΙΚΟ, ΜΥΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ, ΠΕΠΤΙΚΟ, ΛΕΜΦΙΚΟ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

40 Ώρες Πράξη: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Διπλωματική εργασία

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να εργαστούν στο εξωτερικό. Σε απόφοιτους ΙΕΚ της ειδικότητας της Αισθητικής, σε απόφοιτους των ΤΕΙ της ειδικότητας της Αισθητικής και σε επαγγελματίες.

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ:
- Παροχή συσσωρευμένων γνώσεων οι οποίες αποκτούνται τουλάχιστον με 5ετή πείρα και σε εξειδικευμένες εταιρίες.
- Διδάσκονται προγράμματα που δεν υπάρχουν στην αγορά.
- Χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού των συμμετεχόντων.
- Η μοναδική σχολή με ιδιόκτητα Studios SPA.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ: Εργασία στο εξωτερικό, εμβάθυνση γνώσεων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.