25/9/2015

Tο ΒPS πιστοποιεί το ΜSc Health Psychology του CITY UNITY COLLEGE

Μεταπτυχιακά

TO ΒPS ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜSc HEALTH PSYCHOLOGY ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ CITY UNITY COLLEGE ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ CARDIFF METROPOLITAN UNIVERSITY

To CITY UNITY COLLEGE είναι το 1ο εκπαιδευτικό ίδρυμα παγκοσμίως που πιστοποιείται από τον Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (BPS) για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜSc Health Psychology που προσφέρει σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University.

Η διαδικασία αξιολόγησης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του City Unity College στην Αθήνα από ειδική επιτροπή αξιολογητών του επίσημου φορέα BPS. Η επιτροπή αξιολογητών συναντήθηκε με ακαδημαϊκό προσωπικό, φοιτητές και τη διοίκηση του City Unity College και του Cardiff Metropolitan University και προχώρησε άμεσα στην πιστοποίηση.

Η πιστοποίηση από το BPS είναι εξαιρετικά σημαντική για Προγράμματα και φοιτητές Ψυχολογίας, αφού το BPS αξιολογεί την αποτελεσματική γνώση και εκπαίδευση των φοιτητών/επαγγελματιών/εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στο επιστημονικό πεδίο της Ψυχολογίας.

- Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά προγράμματα του City Unity College

Περισσότερες πληροφορίες: Cardiff Metropolitan University, City Unity College, BPS

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.